Kızlar 17+5 haftalık hamileyim.Dün akşam eşimle dışarda yemek yiyelim sonrada biraz mağaza gezelim dedik. Normal yemeğimi yedim herşey gayet iyiydi.Sonra dolaşmaya cıktık. Girdiğim mağaza aşırı havasızdı. Kendimi dışarı zor attım. Avm nin ortasındaki banklarda oturdum. Gözlerimin etrafı kararmaya başladı. Eşimde korkmasın diye söyledim ben bayılcam dikkat et karnımın üstüne düşmiyim diye. Arabaya inelim dedi eşim ,merdivenlerde bayılırım diye kendime güvenip inemedim. Sonra birden beynimin tepesi uyuşmaya başladı. Kalp çarpıntım zaten vardı. Acayip şiddetli bi bulantı geldi bi anda. Eşime tutundum bayılıyorum, bayılıyorum bayıldım dediiim ve kafam düşmüş. Bu kadarda kontrollü bayıldım yani 😂 30 saniye falan baygın kalmışım. Yatırmış beni o sırada ayaklarımı havaya dikmiş vs vs.Zar zor eve geldim , gelirken arabadada beynim uyuştu. Sonra gece yatmadan yine uyuştu. Şimdi evde tekim yine beynimin tepesinde o bayılmadaki uyuşukluk var. Doktoruma çarpıntılarımı sordum normal demişti. Ama bu beynimdeki uyuşma olayı dün çıktı. Doktorumda tatilde. Böyle bişey yaşayanınız var mı ? Ayaga kalkmaya korkuyorum bi anda karnımın üstüne falan bayılırım diye.