melekmommm Kızlar iğneyi dört gün vuruldum bugün kontrole geldim bir tane yumurta gördü doktor. O kadar canım sıkkın ki kendimi tutamıyorum 🥹🥹 herkes 10 -15 yumurta olmuş ben napıcam 🥹🥹
Zyinat melekmommm merhaba kendini üzme bnm de 4tane oldu 1tanesim transfer ettiler ilk denemede tuttu sayısı önemli değil kalitesi önemli zaten 1transfer ediyor kalanını atıyor
Ebrumurat123 melekmommm üzülme cokluguda iyi değil kalite düşüyo 11 tane toplandı 5 tanesi dollendi 2 tanesi iyi durumdaydı transfer oldum tuttu yani olacak varsa bir taneden tutuyo zaten moralini bozma
mavipapatyaa melekmommm canım peki doktor neye karar verdi. Bugun bende boyle bir haber aldim hala saskinim istenilen boyutlara ulaşmamış yumurta toplama ertelendi. Beni de bilgilendirirsen sevinirim
Ceyda76 melekmommm onemlı olan kalıtesıdır sayı degıl kı döllenmesi çoğalması bunların olması büyük nımet zaten arkadaşım Prp kök hücre yaptırdı amh 0,01dı 23 yaşında .altın yumurta işte tek ama kalıtesı oluşmuştu
Aleyna_alya Önemli olan yumurta çokluğu değil kalitesi o yüzden stres yapma yumurta toplama işlemini bekle kalitesi önemli olan
mavipapatyaa Zyinat merhabalar peki bir sey sormak istiyorum kaç mm ye ulaşmıştı. Suan hem bana hem postu açan arkadaşa cevabınız yardımcı olur.
Aleyna_alya Yükselir yani süreç uzun bı süreç bende bu süreci atlattım önemli olan sana güven verecek ve iyi bir doktorla ilerlemek hemen umutsuz olma her adet dönem az ve çok yumurta çıkıyor bende hiç çıkmadığı dönem bile oldu o yüzden 1 tane olsun kaliteli olsun
mavipapatyaa melekmommm bugun 11. Gun olmasi lazim gecen pazartesinden beri kullanıyorum cuma günü yumurta toplanacaktı. yumurta sayın çok ama istenilen boyutta degil suan dedi bir tanesi 19 da digerleri 18 17 16 diye gidiyormuş. Bugüne kadar cok iyi gidiyordu da bugün durmuş yine igne kullanicam
melekmommm mavipapatyaa aslında çok kötü değil mm leri ama ne bileyim sürekli bişey çıkarıyor bu doktorlar.
mavipapatyaa melekmommm daha oncesinden bir kere yumurta catlatma ignesi yapmistim bes gun tek ilac kullandım onda 25 mm olmuştu şimdi tonlarca igne kullanıyoruz onkadar yukselmiyir. Dedigin gbi her gittigimde korkarak gidiyorum ne olucak bugun ne diyicek acaba diye.
mavipapatyaa melekmommm Amin canim amin. İnsallah hepimiz çok iyi haberler alırız artık bizde bebislerimizi kucagimiza aliriz
Mucizemolsunn Yürüyüş yapın her gün 1 saat ,bol su tüketin,ilaçların etkilli olması için,beslenmeniz de önemli
mavipapatyaa melekmommm ay ewett suan hastanedeyim. Yeni oldum. 19 tane yazıyor kağıtta ama daha doktor gelmedi serum bitsin gelirler dediler. Sen n’aptın. 19 da sanki az geldi bana ya.