nolmusnolmus Kızlar idrar.yolu enfeksiyonu yüksek çıkmış doktor uromisin verdi mutlaka kullanmam lazimmis , kullandım , bebeğime bişey olur diye korkuyorum Allah’a emanet 🙄🤲🏻
OksijenliSu nolmusnolmus Ayyyy nalet geleeee. 🙄🙄🙄🙄😑😑 Bende de var ondan ve bol bol su içmeye çalışıyorum yoksa mahvediyor gerçekten. Sürekli tuvalet ihtiyacı var gibi oluyor, yanma hissi, kasık ağrısı.. Ahh ahh.
Minikbebegim1999 Doktorun ne veriyorsa kullan canim idrar enfeksiyonu tehlikeli oluyor ben her ay baktirirm varmi diye
Papatyaa_01 Minikbebegim1999 sağlık ocağında bakıyorlar mı enfeksiyona? Bende belirti yok ama yinede olur mu diye tedbir amaçlı baktırmak istiyorum
Minikbebegim1999 Papatyaa_01 bakıyorlar canim ben hep sağlık ocağında baktiriyorum belirti olmasada baktır için rahat etsin
Papatyaa_01 Minikbebegim1999 peki erken saatte gitmek ve aç gitmek önemli mi acaba ona göre tedbirli gitsem :)
Minikbebegim1999 Papatyaa_01 ben hep tok gittim hepde akşam üstü idrar verirken ac olman gerektiğini hic duymadim sadece tabiki ilk verdiğin ıdrar geceden kalma olduğu için daha net cikar diyorlar ama gece bin defa tuvalete kalkiyorum gecenin idrali hic kalmiyor yani 😄 ben hep akşam verdim
berceste5155 Papatyaa_01 bazı sağlık ocakları sadece erken saatte tahlil alıyor sizde kendi sağlık ocağınıza göre gidin bence bizim sağlık ocağı 10. 30 a kadar tahlil alır mesala
Papatyaa_01 Minikbebegim1999 çok teşekkür ederim yanıtladığınız için 🙏 Allah bütün annelere ve bebeklerine sağlık versin inşallah 🧚😇
Papatyaa_01 berceste5155 bende o yüzden sormuştum aslında her saat alınır mı sabah erken mi gitmek gerekir diye, bizim burdaki sağlık ocağıda kan tahlili yapacağı zaman 8 buçukda çağırır ama sadece idrar tahlili hakkında bilgim yok bakalım olmazsa erkenden giderim :)
berceste5155 Papatyaa_01 laboratuvardan belli bir saatte gelip alıyorlar numuneleri idrarda kanla birlikte gider büyük bir ihtimal siz erken gidin her ihtimale karşı
Papatyaa_01 berceste5155 8buçukda giderim o zaman :) enfeksiyon belirtim yok aslında ama yinede tedbirli olmakda fayda var