Efuli-22 Kızlar merhaba doğum yapalı 1ay oldu öksürüğüm var karnımın üst hissiz kısmında öksürdükten sonra tatlı bi acı hissi geliyor sizce normalmi
zty0206 Efuli-22 kız sezeryan acıyor anam 4 ay oldu doğum yapalı çok afedersiniz lavoboya girdim de bile acıyor sıkışıyım hemen gitmeyim o bile acıtıyor
Gamzer Efuli-22 Bende 13 haziran da doğum yaptım. Dikişlerin üzerinde o hissiz olan kısım da sanırım iç dikişler var bazen aşırı yanıyor benimde.
Deletedmom_110 Ya bence değil bende o sorun bir haftalikken düzelmişti yani hâlâ acıyor olması ilginç
Efuli-22 Deletedmom_110 baya şiddetli öksürüğüm var ama onun öncesinde benimde geçmişti öksürmeye başladığımda hissettim
Efuli-22 zty0206 birazda olsa içim rahatladı normal ama ya 7 kat kesiyorlar karın kasları falan anca kendini topluyodur çünkü yoktu öksürmeye başlayınca oldu
zty0206 Efuli-22 olur olur canım hemen geçicek diye bekleme teyzem olalı nerdeyde 2 seneye yaklaştı o bile hala bağzen acıyor diyor
Gamzer Efuli-22 Yok kullanmadım bir kaç kez takmak istedim ama hava zaten sıcaktı iyice bulamıyordu beni.
zty0206 Efuli-22 doğumdan 1 hafta sonra kullandım 2 gün biraz ağrım oldu çıkardım sonra 40ım çıkınca kullandım biraz sonra kullanmayı bıraktım çünkü çok sık adet oluyorum adet olurken de takmak sıkıntı olduğu için fazla kullanamadım açıkçası
Efuli-22 zty0206 anladım bende 1aydan sonra yeni takmaya başladım hemen adet oldunuzmu emziriyomusunuz 5 6 ay olunmuyo diyolar
zty0206 Efuli-22 bebeğim emiyor ve hemen adet oldum haylada çok sık oluyorum sen peki takarken acı oluyor mu
Efuli-22 zty0206 yok aksine takınca daha iyi hissediyorum kendimi umarım bende hemen adet olurum o olay beni biraz korkutuyor