Pijamaskeliler ben de 2 kez erken haftalarda kalp durmasiyla kaybettim. Şimdiki hamileligimde de 28 hafta bitti ancak 12.haftada yoğun kanama ile dusuk riski geçirdim. Hareketlerini hissetmeye başlayana kadar hep yüreğim agzimdaydi kalbi durmuş mudur, bisey olmuş mudur diye. Nasıl bir korku, nasıl bir dünya başına yikilacakmis hissi olduğunu; bi yandan iyi olacak diye umut etmeyi bi yandan da umut ediyorum ama bisey olursa hayallerim umutlarım yıkılacak cikmazini yaşamayı çok iyi biliyorum. Sizinki tabi daha zorlu olmuş daha büyük bir imtihan ama Allah bağışladı mi bağışlıyor. Nice olmaz denilenleri olduruyor canlı ornegisiniz:) çok mutlu oldum evladınız size tutunmuş, hayata tutunmuş ve sağlıkla da doğacak insaallah inanıyorum. Arkadaşın dediği gibi plesanta dan bi süre akım düzgün gitmeyince geri kalmış. Şimdi akım düzelse de bi anda o açık kapanmadigi için geriden geliyor. Olsun sağlıkla doğsun o açık da doğduktan sonra kapanır insaallah hiç endişe etmeyin. Çok kritik dönemleri geçirmiş bile minik masallah🌼