Mine_01 Seker yüklemesi sonucum 161 cıktı, ikinci testi uygulayacaklar , aranizda böyle olan var mi? Sonuç ne oluyor? Napmam gerekiyor? Korkulacak bi durum varmiii
makin Mine_01 benim 75 gr 2.saat sonunda 210 çıktı yani çok yüksek. Hemen endokrin bölümüne gittim ve diyet artı günde 9 kere ölçmemi söyledi bu gün tekrar kontrolüm var insülin başlayabilir. Gebelik şekeri bebeğe zararları var ama kontrol altına alındıktan sonra korkulacak bir durum yok.
Busra5461 Mine_01 benim de açlık 102çıkmış tamamen aç olmam gerekirken ben erken saatte iki kurabiye yedim midem bulanmasın diye bilmeden.ama hata yapmışım. Şimdi her gün kan ölçümü yapıyorum açıkçası yediklerime de pek dikkat etmiyorum o da en fazla tokluk 155geldi tek Bi seferlik. Kurabiyeler etkilemiş yani. Ama doktorum yinede dikkat et bebeğin kilosu fazla dedi.
Alimm-5 makin Benim geçen hafta 180 çıkmıştı bu haftaki 220 çıktı doktoru bekliyorum bakalım nolacak 😔
Betul2626 Nazlican46 evde kullanılan şeker ölçüm cihazları var ondan ve onun çubuklarından alacaksınız. Birde kalem var ucunda iğne onunla parmağı delip kan alıyorsunuz çubuğa ölçüyosunuz
Nazlican46 Betul2626 ay çok kötü değilmi bu ben bunu tek başıma yapamam yaparsam tansiyonum düşer 🥺🥺🥺🥺🥺
Betul2626 Çok fazla stres yapıyorum bende ama yapmayın daha da yükseliyor stres üzüntüden benim annemde de gebelik şekeri çıkmıştı ve onun hastanede diyet yapmasına rağmen 200 250 çıkıyordu sağlıkla kucağımıza aldık kardeşimi hatta yanında yatan arkadaşlarının insülin ve diyetle 300leri geçiyordu bir problem yaşamadılar en fazla 3 4 gün küvezde kaldı bebekleri erken doğum diye stres yapmayın diyetle en azından düzene girer diye düşünüyorum
Betul2626 Nazlican46 alışıyor insan bir süre sonra ben ilk 15 gün her gün ölçtüm şimdi 2 güne bir ölçüyorum kontrole kadar parmaklarım dinlensin diye bir süre sonra acıyor
Mine_01 Busra5461 benim açlık 82 çıkmıştı, e nabiza gore normal sonuc gösteriliyor ama doktorum yüksek diyor
Alimm-5 Mine_01 Sağol canım inşallah günlük ölçümlere başlıycam yarın inşallah insilüne gerek kalmaz 🤲