Rvyda_bal21 11 haftalık gebeyim doktorum dün muayene de bebeğin ense kalınlığın sınırda olduğunu haftaya muhakkak yine gelmemi söyledi bu durumu yaşayananız var mı aranızda?
turnaolmez Rvyda_bal21 kaç çıktı canım ense kalınlığı ? Ulturason kağıdı aldıysan eğer orda NT bilmem kaç mm yani milim yazar onu söylermisin bende girdim sonra bana ulturason görüntüsü verdi orda yazıyordu herşey internetten baktım hepsinin aralıklarına nasıl olması gerektiklerine sanada bakalım
Bernnnaaaa Rvyda_bal21 kuzenime de ensesi kalın demişler hatta genetik test falan yaptırmışlar şuan 15 yaşında ve aşırı iri bir çocuk. İri çocuklarda da ense kalınlığı fazla çıkıyormuş hiç endişe etmeyin
Hayaldik_ikimiz7 Bende yarın gidicem ense kalınlığı için.insallah herşey yolunda gider içinizi ferah tutun
turnaolmez Rvyda_bal21 hayır göremiyorum profilindede yok .senin değerini kendi doktoruma sordum az önce, sana cevap verebilmesi için kaç yaşında olduğun kaçıncı haftada olduğunu bilmesinin önemi varmış bende onları bilmediğim için öyle kaldı :/
Rvyda_bal21 23 yaşındayım gebeliğim de 11+4 günlüğüm 🙏 Fotoğrafı da yüklemeye çalışıyorum ama yapamıyorum sanki 😞
soilsmell Rvyda_bal21 o 41 mm olan bebeğin boyu canım ense kalınlığı değil sanırım doktor sana vermemiş yaptığı ölçümü
turnaolmez Rvyda_bal21 NT yazan bir değer olacak köşede galiba yok sende korkma ama bir doktorla da kalma asla başka doktorada git tammı benim bugün çıktı ikili test sonucum rabbim sanada güzel haberler versin haber vermeyi unutma tammı
Cnnyldz Rvyda_bal21 bu attığınız bebeğin kafa popo ölçümü Ense kalınlığının ölçüsü degil. Benimde bi bebeğimde riskli çıkmıştı ama kesinleşemeden kaybettim , yaklaşık 4 milimdi o bebeğimin ensesi
Rvyda_bal21 O zaman onu bana haftaya verecek doktorum. Ense kalınlığı sınırda dedi haftaya muhakkak tekrar gel bakacaz dedi 😔
Sevvl Rvyda_bal21 Allah yardımcın olsun canım üzülme dur daha bişey de dememiş dua et bende ikizlerim için gidocem pazartesi ense kalınlığı bakacak doktorum birbirimize dua edelim
soilsmell Sevvl ölçüm noktaları bebeğin başı ve ayağında bulunuyor ense kalınlığında ensede oluyor ultrason da yazan boyu ki zaten o ölçüm cm çevrildiğinde dediğiniz aralıkla eş değer
Rvyda_bal21 Sevvl Daha şimdiden böyle söyledi ya demek ki görmüş doktorum insan üzülüyorum rabbim hayırlı müjdeli haberler almayı nasip etsin dualarını eksik etmeyin haber
Rvyda_bal21 turnaolmez Haftaya gitmeyi bekliyorum muhakkak haber verecem Allah sizlerden razı olsun dualarını eksik etmeyin. Teyzem de doktor başka doktora da gidecem bu doktorum da en iyisi inşallah korktuğumuz gibi değildir
Rvyda_bal21 soilsmell O zaman haftaya gittiğim zaman verecek o kağıdı. Ben gittiğim de ultrason da bebeğin ense kalınlığı sınırda haftaya muhakkak yine gel bakacaz dedi .