Post açmıştım sancım 4 dakikaya düştü diye gittim hastaneye araştırma hastanesine 2 santim açılman var bebeğin kalp atışı çok yavaş yatış yapmam gerekiyor acil ama çatın çok dar normal doğum olmaz sezeryan olcak dedi yatış yaparsak ne zaman doğum olur diyoruz sabaha kadar doğumada alınabilirsin alınmayadabilirsin belki sabaha normal doğum yaparsın dedi hem çatı dar diyor hem normal doğum diyor zaten Altan muaneyi bi etti ilk defa oldum o kadar acıdı ki kendimide kasmadım halbuki ilk ben yatışı istemedim ikna ettiler içeri girdim hiç görmediğim bi hemşire bana bağırmaya başladı şenimi beklicez geç odaya felan diye öyle olunca ben direk yok kabul etmiyorum doğurmam burda dedim çıktım sonra özel hastaneye gittim nts sonucu fena çıkmadı kalp atışı iyi ama arada düşüyordu sadece çatı muanesi yaptılar hiç bir şey hissetmedim ebelerle güle şakalaşa geçti çatı muanem açılman 3 santim olmuş ama çatın dar normal olmaz dedi küveze ihtiyaç olabilir doğum anında burda küvez yok dedi haydaa biz girdik küvez arıyışına boluya gittik ordada ntsde bebeğimin kalp atışları gayet normal çıktı 150-140 ın altına düşmüyordu ama Bolu’daki İzzet baysaldada küvez yok dediler Bolu’daki çağsuya felan aradık hep kabul etmiyorlar sonra İzzet baysaldaki ebe bu sonuçlar gayet iyi bebeğin kilosu 3.200 38 haftalık küvezede gerek kalmayabilir dedi içimizi rahatlattı bizde sabah kendi doktrumuza gideriz diye karar verdik geri döndük gittiğimiz özele gittik nts sonucunu gösterdik sonuçlar iyi dedi sabah için ordaki doktora sıra aldık bol bol okuyorum saat 05.16 eve yeni girdik 9 dan beri uğraşıyoruz sizde dualarınızdan eksik etmeyin bebeğimi sağ Salim kucağıma alayım kendimi hep normal doğuma alıştırmıştım sezeryan bakalım Nası olucak bilmiyorum 😮💨