NurberaMom Emine123kuzu kız bebişimiz olacak inşallah tüp bebek ilk bebek heyecan dorukta 🥰 Hastane çantamız , odamız her şeyimiz hazır çok şükür 🤲🏻
Emine123kuzu NurberaMom ya bizim kide minik bir hanım 🤲🏻 ilk 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu, kucağımıza alalım bir an önce, ne gibi sıkıntılarınız var ağrı sancı yaşıyor musunuz?
NurberaMom Emine123kuzu çok şükür hiç bir ağrı sızı sancı yaşamadım bu zamana kadar son bir haftadır tansiyon yüksekliği oluyor onu da takip ediyoruz düzenli. Sizin var mı şikayetleriniz ?
Emine123kuzu NurberaMom şuana kadar yok ufak tefek şeyler oluyor tabiki ama tadı tuzu diyelim. Ağırlaştım artık hemen yoruluyorum eski capcanlı halimden eser kalmadı sadece 😂
XGoncaa İnsanların şu kötü tecrübelerini paylaşmalarına gerçekten sinir oluyorum sezeryan oldum çok zordu normal oldum çok zor. Ya fikir beyan etmeyin arkadaşlar. Bu iş kişiden kişiye değişen bişey herkezde aynı olmuyor herkezin fizyolojisi bir değil.
Cehey Ben de 31+2 haftaligim ve ters bir ay sonraya randevu aldım inşallah o zamana kadar düzelmiş olur 34 35 oluyor o zaman herhalde inşallah uzelir ilk gebeliğim bu arada
Gmzery nidaturgutarhan ters bebek doğumu biraz zor oluyormuş bizde öyleyiz yan duruyor 35+5 dün doktorum biraz zor olacağını söyledi ama inş kolay geçer sağlıkla alın kucağınıza
Dr4 Sancıyla dönen bebek de çok. Doğum zamanı gelsn dönmezse o xaman düşünün. Ayrıca sezeryanıb da güzle tarafları var normal doğumun da. Dr iyi olmalı sezeryande. Çok farkediyor ameliyat sonuçta
Lina3280 nidaturgutarhan bebeğin kafasının olduğu yere soğuk kompres uygulayın aynı anda göbeğin alt kısmını okşayın işe yarıyor ve youtube da bebeği doğum pozisyonuna çevrime egzersizi var onu deneyin benim 37 hafta da makat gelişten dolayı sezaryen olacaktı bu yazdıklarımı yaptım iki gün kala döndü şuan 38 haftalık normal doğuma döndü kendi ne zaman isterse o zaman gelecek.
Nermis Gulbeyazozgul bende kendim istiyorum. Ama bebekde dönmemiş zaten. Akıllı bebek işte dönübte bana zorluk yaşatmıyor zaten annem sezeryan olucak dönüpte napıcam😁
NurberaMom Emine123kuzu günüm belli olduktan sonra benim enerjim yükseldi ama gününden önce gelmesin diye çok hareket etmeyeceğim ☺️
Emine123kuzu NurberaMom bende hareket etmekten korkuyorum yalan yok günüme kadar beklesin kilomuzda azıcık daha yukselsin istiyorum ama nasip tabiki, minyon olacak dedi doktorumuz
NurberaMom Emine123kuzu kilo konusu artık çok sıkıntılı yani ölçümler açısından kendi doktorum yoktu ben bir hafta arayla gittim daha az söyledi bebek de kilo vermeyeceğine göre baya moralim bozuldu sonra kendi doktorum pazartesi ölçerim ben yeniden dedi ama şu saatten sonra doğumda net belli olur ☺️
Emine123kuzu NurberaMom doktorum izne çıktı bir daha kontrolüm yok bu hafta 7 Ekim doğum olacak, 3 kilo olmuştu bir hafta içinde ne alırsak kâr , sağlıklı olsun yeter ki ❤️
mavininhertonuu Valla benim normal doğuma tövbe eden arkadaşım var bu doğum olayı kişiden kişiye değişiyor hiç takılmayın bebek ve anne en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun