EmineDefneGokce Bktalg erkek usg fotoğraflarında çok çok belli oluyor bacak arasında baya büyük bişey oluyor . Bu görüntüdeki çıkıntı kordon gibi
Bktalg egemomss 18 haftalığım doktorum kız dedi ama bacak arasından benden erkek gibi hissettim sizce yanılma payı var mıdır
egemomss Bktalg Benim 18.haftada çok netti cinsiyeti. Bacak arası da dolu gibi ama kordon olabilir mi bilemedim. Başka doktora da git bence bir de detaylı ultrasonu bekle.
yabadabaduu Bktalg benim kızımda aynı böyleydi usg lerde narin duruyor kafası çok bende kız hissettim buraya bakarak ☺️
Bktalg egemomss İnşallah kısmet olursa paylaşırım burda da 😂 ama bende aceba kordon mu yoksa cinsiyet yanılması mı aşırı merak ediyorum 😂
egemomss Bktalg Bence erkek ya oğlumda böyle göstermişti.😂 12.haftada kız demişti ama 14′de erkek demişti.😂
Bktalg egemomss şuan kafam aşırı karıştı ya pembiş pembiş kıyafetler almaya başlamıştım ben en iyisi detaylı ultrasonu bekleyim 😂
Faness Bktalg büyük ihtimalle evet penis öyle gözükmüyor ki erkek bebeklerde internete bakın ve hayırlı olsunnn🥰