Honeybaby 31+1 hamileyim. 32. Hafta da doğum iznine ayrılacağım ama tam olarak nası oluyor kafam karıştı. 32+0 da mı gitmem lazım yoksa 32+6 da mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ruyakaya Honeybaby ben gittim 2 hafta once aldim calisabilir aldim tam 32+0 da gittim doktor bazen raporlarda sıkıntı cikariolar 2 gun sonra gel dedi.. 32+3 te aldim sorun cikmadi 1 - 2 gun gecikmeli gidebilirsin
Slcnslcn Honeybaby 32+0 dan snra verilioms cnm. Hatta bebegin gelişimi haftandan önce gidiyorsa daha öncede rapor alinabilioms.
Canoo Slcnslcn nasıl oluyor acaba benim ultrasonda bir hafta önde gidiyor bu durumda ona göremi alıyorum
Tusem Diyelım kı 32+0 cumartesı ye gelıyor. Pazartesı gunu de 32 +2 olmuş olcaksın. 32+2 de o sekılde alabılırsın benın bayrama gelmşti veklemiştim o yuzden. 32+0 dan once ise rapor alamazsın canm hıc bı sekılde. 32+0 da çalışabılır raporu almazsan işyerine teslım etmezsen seni işyeri kanunen çalıştıramaz o gun yanı 32ye girdiğin gibi bir rapor getırmen gerek. Çalışamaz raporunu vermek istyosan 32+0 da aksama kadar herhangı bı saatte verebilirsin raporu. Ancak dyelım kı 30. Haftada rapor almak ıstyosun onun ıcın doktor farklı rapor verebilir o da rapor parası olarak yatar o farklı rapor olmus oluyor amelyat olmuş da 2 hafta ızın almış gıbi ornek verırsek. Ole doktorun ıyıyse verebılır o sekılde bır rapor.Ancak 32 de yne çalışabılır ya da çalışamaz raporu alman gerekır.
Oznr 32+5 te gittim aldim rapora 32 olarak işlendi kalan 5 gunde dogumdan sonra kullanacaksin dedi ekleme olacak yani
cemilev Honeybaby Canim bende bilmiyordum iğrendim ultrasonda 31. Hafta görünüyor yanı 32+6 git cnm o zaman veriyorlar ben Perşembe gidicem doktorum bana ultrason genelde bir hafta erken gösteriyor ilk bir haftayı saymıyorlar bu yüzden tam 32+6 da gel dedi
Honeybaby Hepinize çok teşekkür ederim. Muhasebecimiz kafamı karıştırdı birazcık. Randevum 32+5 de. Devlete gittiğim içinde doktoruma ulaşma şansım yok. Anladığım kadarıyla 32 haftanın içinde gitmem yeterli.
Canoo Fatmasnny benim de ultrason ölçümüne göre önde gidiyor ama bir bucuk hafta veririmi acaba araştırdım ama bi sonuç göremedim
Marbled Honeybaby 32.haftaya girmeniz doğum izninin başlangıcı oluyor. Doktorunuz hesaplayıp size söyleyecektir telaş yapmayın