gulin-35 Deletedmom_12 makat gelısı ultarosonda anlarsın belkı elı kolu olabılır benımkı 36 haftada makattı nefes almam ve egılmem cok zordu gecen hafta dondu anladım zaten dondugunu makat gelıs cok agrı yapıyor
Tubakskn11 Deletedmom_12 elıde olabılır ultrasonda anlarsın bu haftada ama donebılır tabıkı ama benımkı donmedı hep makat hep makat haftaya sezeryan var😂
EmineDefneGokce Deletedmom_12 ayakları olduğunu nasıl anlıyorsunuz ☺️ kızımda doğuma kadar hiç anlayamazdım çünkü. Bu gebeliğimde de anlamıyorum. Dirsekleri elleri de olabilir
Fatoskty gulin-35 bende anlayamıyorum ama hıçkırığını aşağı kısımlarda hissediyorum🤷♀️ Dönmüştür herhalde 37. Haftadayız
minikoglummm gulin-35 benimde makat geliş eğilip kalkmak nile eziyet bazen. Dönünce nasıl anladınız nasıl rahatlama oldu
Suhedaaakk Dogukoo çok sancı ve baskı oluyor kramp gibi ben öyle anladım ertesi günü kontrolüm vardı doktor dönmüş dedi 34 haftada döndü minnoş
Deletedmom_12 Meliyyke ya insallah korktmm Buqun kontrole gitikde makat gelsili diyooo doner mi acbaa
Deletedmom_12 Fatoskty ben bunu kasigimda his ediyorum ama Doktor makat gelisli dedi farkli yerlerde de his etmem normalmi
Fatoskty Deletedmom_12 valla hiç bilmiyorum. Önceleri yukarıda hissederdim ama son zamanlarda aşağıda hissediyorum
Bebetooooooooooo 31+0 doktor makat geliş 37 ye kadar döner dedi ama hıçkırık hep aşşağıda ben de bundan hiçbir şey anlamadım ki 🤷🏻♀️😄