Pengu Cansu333 12 haftalıkken yaptırabilirsnz 14 e kadardı sanrm arayıp daha doğru bilgi için sorun mutlaka. Yaptırın emin olun derşm💗
balkizinbebegii gizemgencc çok güzel bir duygu eminim ki 🥰 bizim oğluş da erken tekmeler diye düşünüyorum bekliyorum bu aralar 🤭
prensessannesi_ annelinkoo ya bana da 10. Haftada yüksek ihtimal erkek dedi çıkıntı var dedi 12 haftalığım gittik çıkıntı hala var küçülmüş dedi kız yüksek ihtimal yüzde 90 dedi kafalar karışık heyecanda var bi an önce alışveriş yapmak istiyor insan 😁😁
annelinkoo prensessannesi_ aman aman deyim sakın yapmaa :) ben 11+6 da sanırım, %80 kız dedi. 14+6 da da %100 erkek dedi cumartesi tekrar gideceğim ama hiç umudum yok:)
annelinkoo Emlsri23 tabi ki dee Allah sağlık versin hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet şurda kalsın ❣️♥️
prensessannesi_ annelinkoo valla bizde 12+3 üz bacak aradı boşta demedi çıkıntı var ama küçülmüş dedi yüksek ihtimal kız dedi bekleyip sonra yaparız artık insan alışverişe hevesleniyor 😁😁😁 sağlıkla gelsinler yavrularımız inşallah
annelinkoo prensessannesi_ aynenn ilkinde öyle hissediyo insan benim ikinci hicbirsey alasım yok 😄 sağlıkla gelsinler aminn