edaa1402 @3babyannesy bende 17. Haftadayım ama 16+5den beri tekmeler yemeye başladım sırt üstü yatınca daha çok oluyor sanki bi dene 😅🥰
Pinarrk Ben de ilk hareketini 17. Haftamda hissetmiştim ,sanki içimde kelebek var kanat çırpıyor,öyle bir hissiyattı benimki Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻🌸
Seymapple Haftada hissettim. Vurdu. Sonrasında hergün vurmaya başladı şuan 20. Haftadayım hem karnıma bakınca görünüyor hemde içeriden hissediyorum 😍
Muk02- Angelmom_ 20 haftalıkken bir gün önce hissetmiyorum diye kalp atışını dinlemeye gittim ertesi gün işyerinde çok aşırı acıkmıştım miniğim de acıkmış ki dışarıdan bile belli oluyordu hareketleri öyle baya vurdu hiç seyirme gibi olmadı başta öyle hissedersin demişlerdi 😍
1erkekkannesiiii Angelmom_ bende cok araştırmıştım balık hareketi solucan geziyor gibi demişlerdi ama ben öyle hissetmedim içerden bisey dışa doğru pıt pıt vuruyor gibi hissettim ama 18. Haftada olduğum için bağırsak hareketi falan sandım üst üste tekrarlayınca anladım ki bebişmis detaylı ultrason da aynı şey oldu baktık ki hıçkırıyormuş 😂 suan 22. Haftadayız içerde boksörlük yapıyor 😂 acı veren korkutan bisey olduğunu sandım (çevre yüzünden) ama cok güzel bir his içerden bisey vuruyor elini göbeğine koyunca bile hissediyorsun dünyanın en en güzel hissi. Tabi 30 dan sonra cok sert vuruyormuş acı veriyormuş o ayrı 😂 ultrasonda görmesem inanmazdım ama ellerini itiyor bacaklarıyla itiyor ters yatıp götüyle vuruyor 😁😁🥹🥹 kaç haftalıksınız?
iremarsln37 Angelmom_ 17+ da hissettim ilk gebeligimde saniyelikti minik kalp atması şeklindeydi:)) bir kaç haftaya zaten netlesmisti tekmeler:)
Mello29 merve3516 Ben 2li ve 3lü test yaptirmak istemedim yanılma paylari cok yüksek oldugu icin 10.haftada doktoruma da danısarak yaptirdim.
Tinasu Perimemmedova normalmiş canım bende 24+1 im doktora sordum bu haftalarda bir gün hissedip birgün hissetmeme olurmş ama sen genede sol yanına yatıp dürt onu hareketlenir o 🙂
ZelihaAcarrr Angelmom_ ben 22.haftamdayken uzanıyordum elim karnımdaydı bi anda elime bişey vurdu çekti 😂😂 şok olmuştum bende🥹
Milosee Angelmom_ ben ilk rahmimde biseyler hissediyordum ama bebek olduğunu anlayamiyordum sonra gün geçtikçe anladım Bebekmis daha kuvvetli hareket etti öyle kayma tekmik hissetmedim şuan da karnımı oksayinca tepki veriyor artık çok şükür 😂 24 haftalığim ama öyle dışardan göremiyorum çünkü kocaman göbeğim var yağlı 😂
annelinkoo Emlsri23 bana o haftalarda kız dedi sonra 15te gittim erkek dedi eğer pipi gördüyse erkektir muhtemelen
Emlsri23 annelinkoo hayırlı evlat olsun kuzum neler duyuyoruz sağlıklı eli ayağı düz hayırlı gerisi kız erkek farketmez artık yanılma varsa da
prensessannesi_ annelinkoo ya bana da 10. Haftada yüksek ihtimal erkek dedi çıkıntı var dedi 12 haftalığım gittik çıkıntı hala var küçülmüş dedi kız yüksek ihtimal yüzde 90 dedi kafalar karışık heyecanda var bi an önce alışveriş yapmak istiyor insan 😁😁
Nisa3434 Angelmom_ Nasıl desem böyle pıt pıt baloncuk patlıyo gibi hissettim sonra acaba dedim gaz falan mı dolanıyo sonra her gün her gün olup gün geçtikçe netleşmeye başlayınca emin oldum sonrası tekme zaten 😂😂
Zeynepkilic Haticeakb kesinlikle bende de olmustu 2 aylikkken goz seyirmesi gibi kimse inanmadi ilk bebegimde kayinvalideme soyledim erkek bebek bende ilk oglumda öyle olmustum dedi ve gercekten bir yasinda oğlum var şuanda inaniyorum ben 🙏🏻 hayirlisini versin rabbim