Rubycikolatam Istanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason yaptirabilecegim iyi bir yer tavsiye eder misiniz? Fiyat bilgiside verirseniz süper olur 😊
Ayse_3434 Rubycikolatam sefaköy Vera tıp merkezinde yaptırdım doktor herşeyine detaylıca baktı CD de veriyor fiyat 650 yaptırdım
Ebrugkhn Rubycikolatam riskli bi gebelikse Recep Has’ı öneririm. 2.000 tl fiyatı vardı 1 ay önce. Riskli bi gebelik değilse Bahçelievler medipolde Reyhan hanımı öneririm Recep beyin eşi. O da 1400-1500 arasıydı.
geyiksaniye Rubycikolatam bezmialem vakıf Üniv. Hastanesi Dr mehmet serdar kütük. Mükemmel bir doktor ikizlerime 1300 TL baktılar 650 TL dır muhtemelen tek gebelik
KeremikoBayky Rubycikolatam ben avrupa yakasındayım çok doktor araştırdım anadolu yakasında buldum kadıköy florance nightingale de prof dr özgür dündar a gittim. Sigorta poliçem karşılası fiyat bilmiyorum ama telefonda verirler bilgi
Arzuykc Merhaba bende esenler medipolu öneririrm perinatoloji uzm. Erol arslan çok memnun kaldık biz. 1300 ₺ geçen hafta yaptırdım
Zuzuu86 Bakırköy uzmanlar tıp merkezinde Rıdvan bey var 400 TL ücreti çok da memnun kaldım geçen hafta gıttım çok ilgilendi çok güzelde resımler verdi ☺️
Zuzuu86 Kubrabsyg45 sormadım ya ben sırf detaylı ultrason ıcın gıttım takıbımı Gültepe avicenna hastanesinde Cem bey yapıyo ondan da aşırı memnunum orda da 700 TL di ücret ama burda hem uygundu hemde memnun kalan vardı o yuzden orayı tercıh ettım
Zuzuu86 Kubrabsyg45 yarım saatı gectı 40 dakika felan baktı her yerıne baktı ya çok memnun kaldım ayak el parmağı tırnağı dudagı damağı ağzı burnu beyin kalp böbrek yanı aklına neresi gelirse bi insanda
Kubrabsyg45 Zuzuu86 acaba tam kaçıncı haftada gelinebilir dendi. Bazıları 18 22 diyor bazıları 20 24. Bende fazla meraklıyım bian önce gitmek istiyorum
Zuzuu86 Kubrabsyg45 ben 21 haftamda gittim 19-23 haftalar arasında biliyorum çünkü çocuk büyüdükçe organları goremıyolarmıs
baby3_ Kubrabsyg45 Antalya’da doktorum. Türkiye’de ilk ve tek rahim nakli ameliyatına giren doktorun biri benim doktorum . İkinci gebeliğim en uygun zaman 20-21 dedi. İlkinde ikizlerimde 20. Haftada gittim şimdi de nasipse 21 de gitcem
geyiksaniye Psknzn benim öncesinde 2 düşük vardı Talipli hastası değilim benim kendi doktorum yönlendirdi. İsterseniz hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz