Gizemli Melissa94 ben de oyleydim hani doktor 2 hafta da dur dese dururdum bebek de ustteydi biraz hani normal doguramam diye dusunuyorlardi basta. Ben hayatim boyunca yalancı sancı bile hissetmedim yani keske sancım olsaydi
zhriscn annelikyolundaa ben de merak ediyorum. 39+2 yim bazen belim ve kalçam ağrıyor 2 gündür yürümekte zorlanıyorum nstde sancı da çıkmadı. Nişan su hiçbir şey yok hastanedeyim bekliyorum bakalım doktor ne diyecek
Eylulmom_ annelikyolundaa 40 haftan dolduğunda zaten sen sezeryan istesende doktor ilk suni sancı ile doğumu başlatıyor canım sonra olmazsa sezeryana geçiyor
aryadamla Eylulmom_ peki özellerde suni sancı ücreti vs ödeniyor mu yoksa direkt doğum ücreti mi alıyorlar bilginiz var mı
Eylulmom_ aryadamla suni sancı ücreti yok kesinlikle o normal doğum prosedürlerine giriyor sadece epidural yaptırırsan ek ücret alıyorlar epidural de 5 santim açıldıktan sonra yapılıyor hastanenin isteğine bağlı
Elizansmom aryadamla çok güzel bir doğum yaptım canım hiç açılmam yokken suni aldım 3cm olunca epidural bir doz aldım 6cm iken ikinci doz aldım sabah 9 da başladı bir saat önce bitti. Üç kez ıkınıp doğurdum 🥰