worin Kızlar sizin bebişlerinki nedir? Benim 21. hafta 22cm 370 gram dedi doktor FL 3.40 HL 3.00 BPD 5.00
Muhammedamine worin canım bebeğinin boyu fl ye bakarsak hemen hemen 24 cm benimkide 24 cm 430 gr dı seninkide normal bu aralıklarda oluyor son haftaları kilo alıyor
EmelBG worin Boy meselesini ben anladım internette dinledim doktorlardan ortalama boy söylüyorlar 20’li haftalarda biz görsel olarak hayal edelim diye .Kendi doktorumda benim öyle dedii burada nasıl boy söylüyorlar o haftalarda anlamadım 🤐
worin Muhammedamine canım neye göre hesaplanıyor boyu? benim bebeğimin 22 cm olması bana da tuhaf geldi ama öyle dedi doktor 😬
Yeniievli banada 21. Haftamda detaylı ultrasonda boyu 29 cm kilosu ortalama 500 grmiam demişti.ultrason resimlerindeki yazılara bakıyorum bişey anlamıyorum
Muhammedamine Yeniievli senin bebeğin bir hafta fln önde çıkmış olmalı özellikle boyu 21 hafta sınırları içinde değil canım kilosu iyi ama boyu uzun
worin Muhammedamine doktor benimkini yanlış hesaplamış ozmn:)) 22. hafta fl 3.5 yani 24.5cm oluyor ozmn
Yeniievli Muhammedamine Evet canım zatten gelişimi biraz önde dedi.ama boy meselesi bni şaşırttı çünkü bn miyon bi insanım eşimde çok uzun değil ama bakalım sağlıklı olsunda.
Yeniievli BDP: 45.48 mm AC: 151.52mm 1FL:35.22 mm dFL: 4.73 cm yazıyor. anlayan birisi yorumlayabilir mi acaba
worin Yeniievli Bpd bebişin iki şakak kemiği arasındaki mesafe, fl üst bacak kemiği, ac bebeğin karın çevresi cnm fl’ye göre ortalama boyu bpd ve ac ye göre ortalama kilosu hesaplanıyor
Muhammedamine worin boyu hiçbir zaman net ölçemiyorlarmış zaten mm lik bir olay 24. Haftada 30 cm 700 gr olmuştuk biz 27 haftalık olduk bakalım kilolara geçtik mi . Hayırla sağlıkla gelsin yavrular ☺️
worin Yeniievli biz de eşimle uzunuz ve 22 cm dediğinde inanmamıştım meğer yanlış hesaplamış doktor😂😂
Yeniievli worin saol canım gerçi bi aksilik olsa doktor söylerdi bende yine burda sorup duruyorum daha net öğrenmek istiyorum ama çok net sonuçlar alınamıyor demekki :)
Linasmommy worin benim de 20. Hafta da 25 cm 405 gramdı şimdi 23+5 iz Çarşamba günü gidicez bakalım ne durumda 😊