Slnbrn Güzel anneler merhaba 34 . Haftadayım sanki makatta doluluk dışkı varmış gibi baskı var bu durumu yaşayan var mı çok rahatsız edici bie durum bu . Tuvalete çıksam dahi rahatlayamiyorum bu bebek baskısı olabilir mi
2gebe Slnbrn makattı bilmem de vajinam benim o durumda sürekli baskı var. Makat konusunda sürekli wc çıkıyorum büyük tuvalete o kadar
Rozalin Slnbrn ben ilk 26 haftatam da hissettim sonra çok ayakta durunca 28 de hissettim bence büyük tuvaletle alakası yok yorulma ile ilgisi var dinlenince geçmiyorsa doktora gidin
Slnbrn 2gebe tuvaletiniz gerçekte var mı yoksa sadece his mi benim sadece hiç sanki ırkınsam çikck gibi çok rahatsız edici bir durum ya siz kaç haftaliksnz
Slnbrn Serpilayaz söyledim cnm bebel aşağı doğru donmuş sanırım bende 25. Haftadan beri ara ara oluyor bu durum
hukukcuanne_06 Doğumda büyük tuvalet yapr gibi ıkın diyolar. Sakın zorlamayın kabız olmuş iseniz ona yönelik beslenmeye çalışın ama haftanız daha erken ıkınmayın doktorunuza anlatın durumunuzu en kısa zamanda