Melekby 26 Ekim test yaptım çıkmadı adetime 3 gün var ne zaman test yapmalıyım 22 sinde kan testinde sonuç 0.100 çıkmıştı.
Kubraalp Melekby bende bugün test yaptım çıkmadı hiç bişey bat 30 o gün kan testi yaptırmayı düşünüyorum
Kubraalp Melekby kasık ağrısı adet olacakmışım gibi hisler bugün bel ağrısı oldu ara ara mide bulantısı
Melekby Lazistan korkuyorum ya aslında çok yeniyim daha bir buçuk aydır çocuk düşünüyoruz ama işte bu stres beni çok kötü yaptı negatif görürsem üzülcem
Lazistan Melekby Hiç üzülme strese girme daha yeni başlamışsınız çalışmalara ilk denemelerde olacak diye birşey yok sabırlı ol
Melekby Kubraalp bnde karın ağrısı vardı hatta o yüzden doktora gittim gebelikten suphelendiler ama değilmişim bnmde kasıklarım ağrıyor hatta batıyor gibi ama psikolojik mi acaba
Kubraalp Melekby bende bunların hepsinin psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Negatif görmekten çok sıkıldım artık
Melekby Kubraalp yok doktora gitmedim daha yeni düşünmeye başladık biz bir buçuk aydır ama senelerdir olmuyormuş gibi bir psikolojiye girdim.
Kubraalp Melekby bir seneyi geçti benim dr falan da gittik bişeyiniz yok dedi. Çok stres yapıyorum etraftakilerde çok konuşuyor
Sureyya1 Melekby siz 1.5 ayda stres olmussunuz diger arkadas 1yil diyor once kendinizi sakinlestirip sonra diger insanlara yardimci olmalisiniz