Damladamla123 Sezaryen olacak olanlar doktorunuz kaçıncı haftada doğuma çağırdı sizi?Benimki tam 39da gün verdi.
Ays_cskn Damladamla123 Bugun yani 38+1 de gunumu aldim,4 ekim sali gunu yani tam 39+1 de sezeryqnim gerceklescek nasipse😊
Umut_unAnnesi Benimde normalde cuma verecekti vermedi tekrar kontrol edecek bebek dönmedi eğer hala dönmemiş olursa her ihtimale karşı aç gel dedi alır mı bilmiyorum 38+6 oluyoruz
Ftskoc İlk gebeligimde 38+5 te Dr um muayene ederken yarın gel alalım sezeryan a demişti. Bende yok iki gün sonra geleyim dedm 😂 39+0 da almıştı. Smdi ikinciyi bekliyoruz son bir ay var bakalım ne zamana gün verecekler
XGoncaa Bende bugün gün aldım 39+2 ye yani 6 akime gün verdi. Fıtığım ve migrenim olduğu için genel anesteziye yönlendiriyor😔spinali çok istiyordum kafam çok karışık🤦🏼♀️
kuzeymomsss XGoncaa kuzenimin fıtığı ve benim de migrenim vardı. Ama ikimizde spinal olduk, çokta güzel geçti. İlk defa duyuyorum
XGoncaa kuzeymomsss evet ikiside çok işi doktor hem kadın doğumcum hem anestezi uzmanıda önermedi. Çok sıkıntı çekebilirsin bel ve baş ağrın şiddetli olabilir bebeğinle ilgilenmen gereken zamanlarda bu ağrıyarla uğraşma dediler. Ama ben spinalle o doğm heyecanını yaşamak istiyorum😞
Bet-53 kuzeymomsss bana ne diyecek acaba bende spinal istiyorum çarşamba anesteziye görünücem sana bir şey demediyse bana da demez inşAllah canım fıtıktan