Faness izobellaaa-_- ![ [ senceee hala oğluşuna benziyor mu 🥴 doktor bişey demedi çok erken dedi 13 haftalık
Faness izobellaaa-_- yaaa adım adım annelik diye bir sayfa var 50 liraya🥲 tahmin yapıyormuş boyamayla çıkıntıya bakıyormuş %70 erkek dedi bebişime bakalım heyecanlandım
Denizhan-34 Faness bende aynı sayfaya baktırdım cnm %70 kız dedi kısmet tabi boyama yöntemi ilk defa duyduğum için merak etmiştim sende bana usg tahmininde erkek demiştin bakalım kiminki çıkacak🤭🤭
Denizhan-34 Faness iki hafta sonra kontrolüm var doktorum açıklayacağını söyledi tabi pozisyonda uygunsa bakalım inşallah gösterir 🙏🏻🤭
Egtzcn https://resimyukle.io/g/6pRirKaB4F Kızlar eğer anlayan varsa bakabilir mi? Biraz küçüğüz ama keseye göre anlayanlar var galiba🥰
jcwh03 @Ezgikrkl canım merhaba bugün gittim doktora erkek dedi ultrason fotosuna herkes kız yorum yapmıştı sen ne yaptın öğrendin mi
Ezgikrkl jcwh03 Bende bugün geldim hastaneye midem çok bulanıyordu iki gündür aslında sonuç için gelmiştim şimdi yatış yaptım hastaneye baktılar kız gibi dedi biraz daha büyüsün netleşir dedi bekliycez biraz daha miniği☺️