AnneyimmBen Halley38 kendim makrome anahtarlık yaptım gökkuşağı şeklinde hem maliyeti ucuza denk geldi hemde kendi emeğim oldu çok daha güzel oldu
Halley38 AnneyimmBen maalesef evde bilgisayarım olmadığından 😔 aynısını mı istiyorsunuz imkanım olursa yapayım ismi ne olacak ?
Milosee Deletedmom_8 kesinlikle katılıyorum bende hiç birşey dagitmicam 😂😂o sancida çikolata mi düşüneyim hediyelik mi
Deletedmom_8 Milosee aynen valla hiç uğraşamam 😂 bizde böyle saçma sapan adetler var. Düğün evinde cenaze evinde bile yemek bekliyorlar. Gelen tatlısını çikolatasını kendisi getirsin beraber yiyelim 😂
Milosee Deletedmom_8 aynen valla millet öyle yerlere gitmeyi istiyor ki biseyler dağıtılıyor biseyler yeriz ahahah 😂😂
captainavocado Ben kendim anahtarlık yaptım ve 100 lü metal kutuda çikolata aldım 😊 çikolatalar henüz gelmedi ama anahtarlıklarım bu şekilde 🥹
Halley38 captainavocado bende bunlardan kendim örüyordum ama yetiştiremezsem diye hazır aldım sizinkilerde çok güzel olmuş 🥰
nnnaaz Zmy ben direk mağazasından almıştım istanbul sirkeci. Ama bu likten iletişime geçebilirsiniz https://www.cansus.com.tr/
Addile Halley38 makrome anahtarlık arkadsım acacak yaptırmış oda hoşuma gitti kullanılıyor ikramda pandemideydik çok gelip giden olmadı lokum püskevit almıştık😂 ama hep başka şeylerde oldu yanında
HuriyeG Kızlar @pelinden.orguler diye bir sayfa var fiyati uygun ve sahibide bebek bekliyor burdan geldiğini söyleyene yardımcı olabilir eğer yoğun değilse.