Oznurozdemir Rabiakltk5 sıra bulamadığım için yaptırmadım orada. Gözlem görüntüleme merkezi Yahya kaptan da 450 tl yaptım Alikahya çok yoğun
Oznurozdemir Rabiakltk5 önce orada doktoruna randevu alıyorsun. Sonra sana bi kâğıt veriyor detaylı ultrason odasına geçiyorsun. Orada belirli saatler var o saatlerde randevu veriliyor. Sabah 7- 8 de genelde gidip randevu alman gerekiyor
Rabiakltk5 Feyza-nur doktor bana bi kağıt verdi başka hastanede yaptırmak için bununla git randevu al dedi
Feyza-nur Rabiakltk5 neden baska hastanede yaptırıcak mışsın orayı anlamadım ben özele gidiyordum ama alikahyada yaptırdım
Rabiakltk5 Oznurozdemir benim gittiğim hastane ek binası heralde ama ayrı yerlerdeler beni diger binaya yani alikahya yönlendirdi saat kaçta gitmem gerek bilmiyorum
Feyza-nur Rabiakltk5 aynı hastane ek binası sadece ve alikahya sadece kadın ve dogum üzerine o yüzden göndermiştir
Ck5711 Oznurozdemir renkli olarak bebeği görebildiniz mi, bende yarın için randevu aldım gözlem görüntüleme merkezinden ama yorumlarda renkli ultrason yok diye gördüm
Oznurozdemir Rabiakltk5 Alikahya da yapılıyor detaylı ultrason derince de değil. Sabah 7 buçukta orada olun