Aselminamm Arkadaşlar hamilelikten once kuaförde ağda yaptırıyordum kendim yapamıyorum 😁 fakat hamileyken doktorum yasakladı ve mecbur jilet kullaniyorum 37 haftalık hamileyim büyük ihtimal 1 hafta sonra doğumum olur biran omce ağdaya gitmek istiyorum permatik cok kotu yaptı kalınlaştı sıklaştı ve hemen çıkıyor 😑 40 dolup kanama bitince hemen gidilir mi ağdaya
Cahis Aselminamm canım doktorun neden oyle soyledı bılmıyorum ama agdanın hıc bır zararı yoktur kı nıye gıtme demıstı acaba 40ı dolduysada gıdebılırsın
DuyguSen Aselminamm o biraz dikişlerinin durumuna bağlı olur canım dikişin çok olur kolay iyileşmezse hemen gidemeyebilirsin. Ben bir süre daha jiletle devam ettim.aslında az dikişim vardı ama 2 ay sonra cesaret edebildim 😀
Cahis Deletedmom308 ben üç doktor ile görüştüm üçüde bir zararı olmadığını dile getirdi. Ama bilemiyorum 🙈
Aselminamm Denizkizi Cahis Cahis Deletedmom308 arkadaşlar ağdanın bir zararı yok doktor da soyledi sadece benim biraz canim acıyor ağda yaparken ve kendimi cok fazla kasıyorum bu da bebeğe zararlı kendim bile kasmaktan rahatsiz oluyorum o yuzden yasakladı bana
Deletedmom308 Aselminamm bende çok kasıyorum kendimi. Hatta bıyık aldırırken bile gözümden yaşlar gelir. Acaba benim için de sıkıntı olur mu ki