edikoeda 5+6 günlük hamileyim idrarım açık sarı sizce erkekmi cinsiyeti ? 2 kızım var onlarda koyu kahveye yakındı su içmeyle alakalı demeyin hep çok su içen biriyim
2baybannesi edikoeda alakası olduğunu sanmıyorum 🤷🏻♀️ kızım var şuan da oğlumun olacağını öğrendim idrarim ikisinde de köyü hamilelikte zaten koyu olur
Dilyara İdrarın rengi enfeksiyon veya idrarda protein oranına göre değişir. Koyuysa sorun var ( enfeksiyon) demek, açıksa fazla su içtiniz sorun teşkil etmez. Cinsiyet ile alakası yok.
TinyBabys edikoeda ilk kızımda bütün hurafeler tutmuştu. İkinci kızıma hamileyim. İdrarın açık sarı olmasından tutun yüzük testine kadar bütün hurafeler erkeği işaret ediyor ☺️ o yüzden alakası olduğunu sanmıyorum. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🤲🥰
edikoeda teşekkürler yorumlarımız için arkadaşlar ilk çocuğum erkekti 37 haftalık karnımda öldü ondada açık sarıydı ondan sordum iyi geceler hepinize
Hulus edikoeda erkek istiyorsunuz anlaşılan öyle olsun istiyorsunuz diye kendinize anlamlar aramayın bence. Çünkü çok saçma.