tazebiranne_hg04 Belguali123 benim oldu çok zordu İnşallah olmaz da dikkat edin ani hareketlerden ve çok hareket etmekten kaçının
Adacan Belguali123 aynı teşhis geçen ay konuldu benimde kanamam yada başka birşey olmadı şimdi ciğer geliştirici igneni oldum 25+3de tedbir amaçlı
Bebekdelisi Belguali123 benın ark o sekılde dogum yaptı cnm sezeryan kanaması hoc olmadı benım leke oldu 17 de 21 bugun cıkmıs yukarı canım
Bebekdelisi Belguali123 kanamalı asırı olursa iğne bar canım onu vuruyorlar korkma ek kan gerekırse takılıyor
Boncukoyunu1 Benim plesanta rahime yakın bir konumda. Benimde hiç kanamam olmadı 36+4deyim sezeryan olacağım
Melekannesiiiii Belguali123 anladım benim de 16. Haftada söylenmişti korkmsyın inşaallah doğumunuz güzellikle geçer
Belguali123 Semaa12 kanama olabiliyor bi de doğumda riskli normal doğum yapamıyor sezaryen de de kanama riski var rahim alınmasına kadar ciddi sonucları olabiliyor
Adacan Belguali123 şükür zaten normal doğum haftana girmişsin seni tek etkilen doğum şekli olur artık malesef normal yapamazsın sezaryen olur