zehraKr 24 haftalık hamileyim bugünden beri göbeğim çok kaşınıyor 3 gündür bio oil kullanıyorum bu haftalarda kaşıntı normal mi yoksa bio oil mi yaptı anlamadim
1Ada1 zehraKr hiç kaşıma hiç kaşıdıkça çatlar. Bende bio oil aldım kaşıntı yapmadı bende pek düzenli de kullanmıyorum
seyma9188 zehraKr Ben de aynı haftadayım ara sıra kaşınıyor.Tişörtün üstünden ovalayarak geçirmeye çalışıyorum.14.haftadan itibaren bio oil kullanıyorum.Başlarda üşenmedim bi sabah bi akşam sürüyordum.Şimdi sadece akşamları sürüyorum 🤣
Hulus zehraKr beni yanlış anlamayın ama gebelikte kaşıntı hem normal bir durum hem degil. Bu konuda doktorunuzu bilgilendirin bence kaşıntı gebelik kolestazının en önemli belirtisi cunku ve asla ihmale gelmemesi gereken bir konu .
zehraKr hemsiree inşallah çatlak değildir zaten ergenlikten kalma bir sürü catlagim var birde hamilelikte olursa sağlam yerim kalmicak😅
1Ada1 zehraKr sadece onu kullanıyorum oda hergün degil unutuyorum ya. Bi kaç haftadır başladım oda kaşınmaya başladı diye başlayayım dedim. 26 haftalığız şimdi
MucizeAnnesiiH 1Ada1 bio kullanmasan bile mutlaka nemli tut. Ben seda altunun catlak giderici kremini kullaniyorum hen nemli tutuyor hemde çatlak onleyici bende gogsum oyle sürmedigim zamanlar aşırı kaşınıyor mutlaka nemli tutmalisin
zehraKr MucizeAnnesiiH teşekkür ederim canım sipariş veririm bende sabah bio oil akşam onu kullanirim
zehraKr Hulus sadece göbeğimde var birde 10 gün önce değerlerime bakildi sıkıntı çıkmadı teşekkür ederim 🤗