Teslimenursevil valla senide çok iyi anlıyorum rabbim gönlüne göre versin kötü biseu olsa bile çok kendini yıpratma verende Allah alan da Allah ben geçen sene Aralık syinda bı dış gebelik yaşadım ama çok çabuk kurtuldum
Şuan yine dış genelikle savaşıyorum.bu cuma 3 hafta olucak ruhen bitmiş durumdaydım valla çok zor durum bu seferki daha kötüydü hemde bilmediğin bişey daha kötü
İlk bı doktor a gittim direk ameliyat sonra iğne falan bir sürü şeyler anlattı Ogün akşam.oldu içimde kötü bı his var bidaha gitmek istemedim ona
Sonra kendi evime yakın bı hastane var oraya gittik
Evet dış gebelik önce kimyasaldan suphenildi ama dış gebelik olduğu kesinlesti bu doktorum en son çare ameliyat falan dedi bı hap kullandım baktık yavaş ilerliyor ve bu sefer tüpte bide malesef kemoterapi ignesi var o yapıldı 2 kalçadan 4ncu gün ve 7nci gün kan vericez dedi doktorum 4ncu gün verdim hafif yükselme var ama öyle aman aman bı yükselme değil doktorumda demişti okumuştum da genelde yükseliyor diye hormonlar tavan yapıyor cuma günü bidaha kan vericem işte inşallah düşer düşmezse 1 doz o iğneden yine rabbim kimseye yaşatmasın ruhen piskolojikmen çok yorgunum 1 evladım var onun sayesinde ayaktayım yoksa çok zor bı durum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 kimin duası belli olmaz sende bana dua et cuma günü değerim düşsün inşallah 🥺🥺🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hakkınızı helal edin uzun olmuş ❤️