iremarsln37 C.tesi adetime 2 gün kal kan verdim 28 çıkmıştı değerim bugün 3 gün oldu tekrar verdim ve değerim 32 çıktı. Adetim 2 gün gecikti. Bu artış normal mi
eylulmihrasmom iremarsln37 2 günde bir vermelisiniz en az 2 katına çıktığında sağlıklı bir gebeliktir
arirangg iremarsln37 Artış çok az. 3 günde en az 2 katı artmalıydı. Canım sen doktora git en iyisi. İnşallah sağlıklı ilerler
eylulmihrasmom iremarsln37 anladım, maalesef bu şekilde normal değil kimyasal olabilir yine de kadın doğuma görünseniz iyi olur, insallah gönlünüzce olsun❤️
iremarsln37 arirangg gittim rahim duvarı kalınlaşmış gebelik için. Çok erken şuan dedi ilişki tarihine göre ultrasonla baktı ve şuan herşey normal 2 2 buçuk hafta sonra ultrasona giricem tekrar
Huhu21 iremarsln37 benim de 5 gün önce 21 di bugün verdim 38 çıktı beta bana da 1 hafta bekle dış gebelik değil ama kimyasal gebelik olabilir dedi
iremarsln37 Huhu21 bilmiyorum valla şuan için hiç birşey söylemedi rahim duvarı kalın hamilelik belirtisi dedi 2 hafta sonra gidicem bende bilmiyorum ya..