asilbabymom Kırmızı kantaron ve bebek yağı kullanıyorum ama başka nemlendiricilerde kullanmak istiyorum fikriniz nedir? Çatlamanızı ilk nasıl fark ettiniz
Nur79 asilbabymom canım en iyi markaları kremleri bitkisel yağları kullandım sonuç bacaklarım gögüslerim çatlak patlak
lunam asilbabymom ben de hiç çatlak olmadı, doğumdan sonra da. Aynısefa yağı balsamı, kantaron yağı ve hindistan cevizi yağını dönüşümlü olarak kullandım. Bir de günde 3 lt civarı su içmeye özen gösterdim, onun da etkisi var.
Mucizebebek2 asilbabymom ben ilk hamileliğimde 3. Ayda düzenli biseklde vazelin sürdüm vücuduma 30 kilo almama rağmen çatlamadm
Zeynepbsk Doğal annelik sayfasında yeni okumuştum bunun çözümü en kalitesi bile yokmuş , herkesin kendi cildine göre oluşuyor önüne geçemezsin , nemlendir arada
Laika Ben tavsiye üzerine bio-oil ve lierac kullanıyorum eczanelerde biraz daha pahalı ben trendyldn aldm. sabah birini akşam diğerini kullanıorm çatlamaya çok müsait vucdm normalde ama göğüslerimin çok şişmesine rahmen çatlamadım umarım böyle gider
Ilgin1811 29+0 dayım. Hiç çatlağım yok. Nemlendirici vs. bir şey kullanmadım. Kesinlikle kişiden kişiye değişiyor. Uzman bir kişiyle görüşüp ondan tavsiye almalısın bence