Gamzecem Merhaba arkadaşlar sağlık ocağında beta HCG baktırmak istiyorum daha önce hep özelde baktirdigim için soruyorum . Sabah direk gidip baktirabilir miyim ? Yoksa nasıl işliyor süreç ? Ve sonuç ne zaman çıkıyor
ilknuribrahimbelis Gamzecem sağlık ocağında sonuçlar geç çıkıyor ama sabah erkenden gidip yaptırabilrisin bi kaç gün sonra çıkıyor sonuç
Yncygt Gamzecem ben daha once gitmiştim saat 10′a kadar kan aliyorlar istanbuldayim buarada gidip aile hekiminize beta baktirmak istediğinizi söyleyip kan veriyorsunuz bir işlemi yok aslında
Papatyaa_01 Gamzecem ben gittiğimde geç gitmiştim saat 10du bakmadı sabah 8 buçukda gel hem beta hem diğer kan değerlerine bakalım dedi sonucumda akşama kadar e nabıza düşmedi 4 buçukda kendim gidip öğrendim sağlık ocağından aç gidebilirsiniz belki diğer kan sonuçlarınada bakabilir
Sumeyyeky Sağlık ocağında beta değerine baktırmak istiyorum diyosun aç tok farketmiyor bizim burda ki günün her saati alıyor istersen ne olur ne olmaz sabahtan git
2prensesannesiiii Gamzecem sağlık ocağında verirsen ertesi günü çıkar devlet acilinde verirsen 1.5 2 saate çıkar🥰🙏🏻
2prensesannesiiii Lazistan yani her şehirde değilir mi bilmiyorum beta hcg testi yapacağım diyorum direk formu doldurup bana veriyorlar kayıta geçiyorum sonra kan alma yerine geçiyorum 5 dklık iş bizim burda 🥰