sedamom00 okunmusciklet fantom dik süpürge kullanıyorum ucuz ama çekim gücü çok güzel 1 senedir kullanıyorum annem de 4 5 senedir kullanıyor
Tubatgn okunmusciklet normal de Philips maraton kullanıyorum ama hamileyken ağır geliyor bana pratik olarak fantom aldım işimi güzel görüyor 🤗🤗
Alagozzz Bende dyson var annemlere fantom aldık şu an ki aklım olsa fantom alırdım öyle güzel yani gerçekten 👍🏼
aryadamla Dyson alsın diye kocamın gözünün içine bakıyorum teknosaya falan girdiğimizde ama çok pahalı gerçekten yazık gık diyemiyorum🤣🤣 benim fakir marka dik süpürgem vardı ama kırıldı bildiğiniz çatladı plastikti. Philips maraton var bende de hatta annemle değiştirdik onunki daha hafif modeliydi ama ağır geliyor sürekli açmak istemiyorum gerçi doğuma 8 gün kaldı ama en basitinden kırıntı için bile almam gerekiyor fantomun hangi modeli acaba memnun kaldığınız görseli var mı Tubatgn ?
sedamom00 okunmusciklet yok valla çok güzel yormuyor insanı ben çok memnunum hamileliğim de yardımcım oldu
Seyma0323 1 senedir viomi a9 kullaniyorum çok memnunum, dyson ozaman fazla pahlı değildi ben alırken ama bana çok ağır geldi ve duğmeyi basılı tutman gerekiyor ama viomida on ve off var basılı tutmana gerek yok ve hafif🥰
Tubatgn okunmusciklet hiç zorlanmadım, maratonda daha çok zorlanıyordum nefes nefese kalıyordum bu hem güzel çekiyor hemde ağır değil 🤗