Aydabu36 Bugun 38 haftaligim ve ebe muayne etti sabah camasirda farkettigim o beyaz sey nisanimmis 😅,aciklik ise iki parmak kadar nasil hizlandirabilirim?
NurrrH Aydabu36 38 haftalıkken 2 cmle yatışım yapıldı. Hastanede pilates topunun üstündeydim hep ve squat yapıyordum. 5-6 saat içinde doğum oldu zaten. Ama benim suyum da gelmişti. Öyle gitmiştim hastaneye
Noname9492 Aydabu36 ay geçen gün banada beyazımsı sümüksü yapıda bir şey geldi ben vajina akıntım olduğu için o sanmıştım şimdi şüphe düştü 🤷🏻♀️
Aydabu36 kimbuhemsire54 tesekkur ederim 2-3 gundur oyle yapiyorum hatta sirtim a karnima tutuyorum suyu 🤭
Aydabu36 NurrrH yaa MasaAllah ama benim suyum henuz gelmedi 😅o yuzden evdeyim su an ,ebe suyun,kanama yada bebekte harektsizlik hissedersen hemen gel dedi
Aydabu36 Damladamla123 benim ilkinde 35haftalik iken la li gibi birsey gelmisti ne oldugunu anlamamistim ki hastaneye gittigimde suyum da geldi 😅,bunda ise beyaz cok afedersiniz bir parca misali camasirimda durmustu
Aydabu36 Noname9492 bend bir cesit enfeksiyon vardi ara ara geliyordu sumuksu akinti Bende p yuzden suphelenmemistim ama bu sefer gelen daha fazlaydi ve rengi beyazdi