Aydabu36 Sinemkaya43 aslinda dustugunu biraz usteki agirligin hafiflemesinden hissedebilirsin 😅 Yani gogus alti bir sure sonra bosaliyor
Sinemkaya43 Aydabu36 benim boşalmamiş bence çünkü yemek yerken sanki göğüsum altında bişi varmış gibi baskı oluyor nefesim kesiliyor
fatmaa37demi5 Sinemkaya43 tek ümidim artik bir anda suyumun gelmesi 😅 hiçbir belirti yokken su gelmesi ile doğuma giden çok gördüm
fatmaa37demi5 Sinemkaya43 vallahi artık ona kalicam gibi mecbur yeter ki ise yarasin da önemli değil vallahi ya. Sezeryana aba dönmesin yeter ama nasip de ne varsa o olur sağlıkla gelsin de gerekirse sezeryan olsxak mecbur
Sinemkaya43 fatmaa37demi5 Ayn sırtım çok ağıriyor ara ara sancı giriyor karnıma inş dogururum sabaha kadar 🥺😰
Sinemkaya43 fatmaa37demi5 benim ilk defa dün gece sancım yoktu ama baş ağrısından sabaha kadar uyuyamadım . Kaç gündür sıcak suya oturuyordum gece sancım oluyordu . dün sıcak suya oturmadım sancımda olmadı
fatmaa37demi5 Sinemkaya43 vallahi artık çok kasmiyorum ne yaparsak yapalım kendileri isteyince gelecek belli
Naz_1648 Bana diyorlar karnın düşmüş göbek deliği daha aşağıya iniyor Muş galiba 🤭 karnım düşse nolur ki ne ağrım var ne sancım sadece kalçam bacağıma vuruyo ağrı o