mavininhertonuu Kızlar su gibi bişey geldi diye yazmıştım belki hatırlarsınız 27 haftalığız bugün acile gittim de hem alttan baktı hem göbekten hemde açıklığa baktı da risk oluşturur mu kafaya taktım 🙄 yaptıran var mı normal mi sizce sorun teşkil eder mi
Pijamaskeliler mavininhertonuu 16.haftada kan geldi hastanenin aciline gittm ordan nöbetçi kadın doğum katına cikariolar ve bakıldı spekulum ile akıntım.vardj kan anlık geldi daha yoktu canım acidi tbi ama suyum değilmiş şükür ama doktoruk rahîm.agzi acilio gevşemiş dedi perinetolog bekledim bi kaç gün izindeydi yatış yapıldı hep takip edildim benim doktorum en ufak şeyde bile yatrio direk neyse adam geldi baktı doğru dikiş atıldı opersgn oldum orama tampon sonda bile takılmış gece çıkardılar catalda doğumhane de bisey olsa bana olurdu valla neler geçiyor basımdan smdi 21 haftaya giriyorum ama detaylı da geri çıktı gcen hafta yarın bi daha kontrol var ne çıkıcak bilmiyorum smdi haftam karıştı 🙄
Stoppedstar mavininhertonuu merhaba. 19. Haftada yapıldı. Kanamam ve rahim ağzı kısalması vardı. Baktı kadın. Bir şey olmadı. 29. Haftadayım.
DefneErva mavininhertonuu 28 de gittim, aynı şekilde baktılar ve şu ana kadar hiçbir şey olmadı. 35′inci haftaya geldik neredeyse 😊
Deletedmom_110 Bende 34 te alttan muayene olmuştum çok kasılma olduğu için bir sorun yaşamadım ama doğumu tetiklediğini biliyorum bişey olmaz inşallah
mavininhertonuu Deletedmom_110 inşallah olmaz bende riskli olduğunu biliyordum ama benim gibi erken haftalarda olan var mı acaba
mavininhertonuu Pijamaskeliler Canım benim rabbim senide bebeğini de korusun inşallah beni rahatlatmak için herşeyi anlatman ne tatlı yolun bahtın açık olsun, zamanında sorunsuz sağlıkla kavuşun inşallah ❤️