2 buçuk aylık anne olarak tecrübelerim şöyle;
Stokke xplory bebek arabası, seyahatlerde rahat olalım diye mima zigi katlanır kabin boy bebek arabası, cybex pallas 2 fix oto koltuğunu, bir çok yepyeni pahalı markalı giysi ve 2 tane kışlık botunu, bebek arabalarının orjinal aksesuarlarını hep dolap uygulamasından çooook çok uyguna satınaldım. E bebek şubat indirimine girdiğinde 3 aylık hamileydim ve düşük riskim çoktu kanamam vardı evin içindedahi yürümem yasaktı hep yattım. Yattığım yerden netten ürünleri seçtim eşim hergün gidip alışveriş yaptı. İndirime girdiğinde anne karnında yüzen oğluma my mini kolluk aldım😊 çevremdekiler delirmiş olduğumuzu düşünse de şuan herkes ne büyük akıllılık ettiğimizi söyleyip takdir ediyor. Aldığımız her şey en az 3 katı pahalılaştı, hatta almadıklarımızda kaldı aklım😒 sizetavsiyem bebek bezi stoğuna girmeyin sürekli marketlerden birinde veya nette kampanya oluyor zaten parasını kenara atın. Çünkü bebişin poposu ve bedeni seçiyor hangisini kullanacağınızı. Paranız boşuna çöpe gitmesin. Kullandığım ürünlerden oluşan bir post açacağım gerekli/gereksiz şeklinde oğlum izin verirse🙂