Hilalasena Bende 26. Haftaya kadar ağır hemoroid geçirdim malesef öncesinde de vardı benim. Geçen hafta aynı şekilde başlık açtım duphalac şurup önerdiler doktoruma sordum gönül rahatlığı ile kullanabilirsin dedi. 1 haftadır günde 2 kez yemeklerin üzerine yarım ölçek içiyorum inanılmaz etkisini gördüm
Sonq Sonq ve kesınlıkle patlıcanı kesınlıkle yemeyın ılk hamılelıgımde tam ıyılesır gıbı olmustum patlıcan yemegı yıyınce ertesı gun ınanılmaz dereecede şişti ve ondan sonra neler cektım😢😢
mercimekkoftesi1 Tenini hafif yakacak şekilde leğene sıcak doldur, içine biraz da kantaron yağı dök ve su soğuyana kadar içinde otur. Ben son 3 ay hep bunu yaptım ağrıya gerçekten iyi geliyor. Onun dışında hiç bişey fayda etmiyor maalesef. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
cananito ruzgar0121 Aynı haftadayız. Benim de kabızlıktan dolayı oluştu. Zeytinyağı sürdüm acısını hafifletmişti, kantaron yağını deneyeceğim ben de
Defneseda2022 Zeytinyağı… hem acısını alıyor hem de küçültüyor. Hiç ilaç kullanma boş yere hamileliğinde.
Nazlican46 kizannesiyimm teşekkür ederim kadın doğum doktoruma mi söyleyeceğim peki bu sadece lavabodan sonra geliyor tamamen bir tedavisi varmi kesin çözüm 🥺
kizannesiyimm Nazlican46 evet kadın doğum doktorunuza söyleyin. Hamilelikte sürekli olabiliyormuş ve operasyon kesin çözüm diyorlar ama benim operasyondan sonra yine çıktı fakat hiç ağrı sızı yapmadı. Doğumdan bir hafta sonra kendi kendine geçti tamamen 😌
Cvkhll ruzgar0121 Bana demir ilacı sonrası olmuştu eğer demir kullanıyorsanız 5-6 gün kes çok rahatlatıyor
ruzgar0121 Cvkhll damar ilacı aldım ama üç hafta oldu bana enfeksiyon ilacından sonra ishal yüzünden oldu ama Demir hapı da kullanıyorum dediğin gibi ara vereceğim biraz
ruzgar0121 Caglaklckksl ilk günlere göre daha çok şişti ilk günleri içeri sokabiliyordum simdi asla dokunamıylrum sabaha kadar ağladım ağrısından :( o krem ile geçer inşallah simdi eşim almaya gitti
Caglaklckksl ruzgar0121 bana iyi geldi. Hâlâ daha kullanırım şiştiğini anladığım an, inşallah sana da iyi gelir canım.
Sevim_usta BernaKayra anestol gebeler için sakıncalıymış digerini bilmiyorum ama istersen bir araştır
2Bebek1Anne ruzgar0121 hayır hamileler ve emziren kullanamıyormuş doktora bi danısın isterseniz yinede Daha önce doktorumun verdiği ilaçda da hamileler içemez diyordu ama doktor içebilirsin demişti
Sevim_usta ruzgar0121 merhaba acını anlıyorum bende günler ce çektim hemoroid ilaçları gebelerde kullanılmadığı için ilaç sız çözüm buldum ben has zeytin yagını pamuga damla oraya koy sık sık bunu yenile ve bol bol su iç gün kurusu kayısı ye inşallah şifa olur
ruzgar0121 Sevim_usta yapıyorum zeytinyağı hakikisinden kullanıyorum ama etkisi yok üç gündür aynı :(
ssa239688 ruzgar0121 yine acıma oldu ama düne göre daha rahatım dün kanamştı mesela bugün bişey yok sadece yanma oldu dün 3 defa uyguladım bugün 1 defa