Edaa2506 Kızlar 8.haftadayım çok halsizliğim vaar inanılmaz yemek yapmayı bırak yatağımı dahi toplayasım gelmiyo siz neler yapıyorsunuz halsizlik için
MadameHappy34 Edaa2506 ben daha çok sıkılıyorum ne uyumak ne yemek yemek hiç bir şey istemiyor canım ya.. depresyondayım gibi.
2022Mom2022 Edaa2506 canım çok normal bende öyleydim beterdim şimdi 14.haftadayım ufaktan gene başladı ister istemez oluyor
Seyma06 Edaa2506 şükür ki 12 haftama kadar öyleydim zombi gibiydim resmen hiç halim yoktu ama şuan da tam tersim 12+4 deyim sabah 5 de kalkıyorum yinede birşey yapasim yok ama o zaman uyku ağır geliyordu şimdi uykusuzluk başladı ayakta uyuyorum 😂
Deletedmom_110 O haftalarda herkes de mi oluyor bilmiyorum ben 24 saat uyuyordum yine uykum vardı halsizdim
Edaa2506 MadameHappy34 ay işte bende öyleyim eşime bile zar zor yemek yapıyorum dediğiniz gibi bende sürekli uyuyorum ye uyu ye uyu modundayım
Begumd MadameHappy34 bende aynıyım ya 7 haftalık hamileyim temizlik yemek kahvaltı bir şey yapasım yok arkadaşlarımı göresim bile yok. 😅
MadameHappy34 Edaa2506 😬😬😬 uyumak da inan iyi bisey ben uyuyamıyorum da gecen gece orta da bisey yok.bir anda hüngür hüngür ağlamaya başladım 1 saat sürdü 🤣🤣sonra da dışardan yemek istedim getirdi onu da yemedim.
Edaa2506 MadameHappy34 ay valla bende dün gece senin gibi oturdum ağladım ne zaman geçicek artık hergün hasta gibi olmaktan gına geldi diye oturdum ağladım 😅
Edaa2506 2022Mom2022 ay valla geçsin Bi an önce hiç bişeyden tat alamaz oldum insan uyumaktan bıkar mı bıktım valla 🤦🏻♀️
2022Mom2022 Edaa2506 maalesef canım bunlar oluyor benim uyku düzenim bile bozuldu hala isteğim gibi deliksiz uyuyamıyorum ağlama krizleri çok yaşadım ara ara halada olur hepsi hormonal biraz sabır 😄