-asli42 Merhaba 15. Haftadayım bu zamana kadar mide bulantım yoktu ama bi kaç gündür aşırı mide bulantısı baş ağrısı var Evham yapmak istemiyorum ama bi problemin olduğunun işareti değildir değil mi Gebelik zehirlenmesi vs. Diye okudum İnternetten Benim gibi olanlar oldu mu acaba
Ozge -asli42 Gebelik zehirlenmesi vs. Diye okudum Bunun için aile hekiminize idrar ve kan tahlili yaptırmaya gidin. Sonuçlarda terslik olursa doktora sorarsınız
ikizannesi17 -asli42 gebelik zehirlenmesi başka bişey tansiyonun çok yukseliyosa idrarın kanlı gibi köyü gorunumlu geliyosa gebelik zehirlenmesi olabilir ayrıca şüphe hissediyorsan idrar testi yaptırıp baktirabilirsin hemen belli oluyor canım bende gebelik zehirlenmesi var 37 haftalık hamileyim yarın planlı doğum yapcam düzgün takip edilince ilaçlar kullanınca okadar da korkulacak birşey değil ☺️ umarım ehvamdor biseyin yoktur yinede 🙏🙏☺️
Melismelo Gebelik zehirlenmesinin en büyük belirtisi yüksek tansiyon ve ayak el yüz şişmesi su toplaması, ödem yani, bir idrar verin protein kacağı varmı vs bakılsın
-asli42 İdrarda koyuluk yok baş ağrım oldu ve bulantım bu belirtiler sanırım 14. Haftada bitermiş Benim şimdi başladı
melismeydan1 Benim ilk gebeliğim kürtajla sonlandı 3 hafta boyunca ölüymüş karnımda bendeki semptomlar tansiyon düşüklüğü kabızlık yemek yiyemiyorum kusuyordum devamlı yataktan kalkamıyordum zehirlenme semptomları bunlardı bende
A_syma -asli42 Evham olabilir. Yani herkesin belirtiler 14de kaybolmuyor malesef. 22+6 ym Migren ,bas donmesi ,bulanti felaket noktada hala
esmaozdemir76 -asli42 canım gebelik zehirlenmesi genel olarak 20. Haftadan sonra başlıyor diye biliyorum. Bide en kısa zamanda kan tahlili ve idrara baktırın gıda zehirlenmesi vs olabilir