Mucize_mm Ernurr bende sizinle aynıyım 11+2 ikiz minnoslarım var ara ara kasik agrim oluyor bazen cok iyi hissediyorum bazen cok yorgun heryerde uyuklamak istiyorum birde çalışıyorum iste dahada zor oluyor ama rabbim guc kuvvet veriyor bir sekilde
Baltopu2 Ernurr bende 13 üm.Bol bol tiksinti var tavuk et tatlı yumurt 🤦🏻♀️göğsümde hassasiyet var başka pek belirti yok,uyku hali var ama benm genel halimde boyle 😂
Ozgex Ernurr karnımın içinde garip bir ağrı var benim de birde 2 yaşında oğlum oldugu ıcın sürekli onla koşturduğum ıcın bel ağrım cok oluyor😢halsizlilte var
Ernurr Mucize_mm Uykum o kadar yok ama aşırı halsizim yoruluyorum hemen ben de çalışıyorum ofis işi ama adışarda da iş olunca yürüyerek gidiyorum mecbur çok bitiyorum resmen ,rabbim güç kuvvet versin hepimize
Ernurr Ozgex aynen yemek yapasım gelmiyor kahvaltı makarna türü yapıyorum kokuyor yaptığımda kokunca da yiyemiyorum
Damardidem07 12 + 4 haftalık olduk ama iştahsızlık var :( ağzımın tadı yok çok garip bir hamilelik geçiriyor gibiyim bunalıma giriyorum 😣