Ayse_3434 Ecea18 ilk dozunu 20 haftalıkken yaptırmıştım 2. Dozunuda 1 ay sonra yaptırdım bende çok bir ağrı falan olmadı sadece vurulduğum gün hafiften ağrıdı okadar
Annesininportakali53 Ecea18 20-24. Haftalarda oluyor 20 de ilk doz 24 te ikinci doz ben iki dozu da yaptırdım kol ağrısı dahi olmadı 🥰
Hayattumutt Ecea18 24. Haftamda buğün yaptırdım,doktoruma 20. Haftada sordum,24. Haftada yaptırmamı uygun gördü,riskli gebeliğim olduğu İçin,henüz 2 saat oldu yaptıralı;)şimdilik ağrım yok.
ballibocek Ayse_3434 ben 19. Hafta inde ilk dozu oldum yani bende hayatımda herhalde ilk defa bir aşıya tepki olarak şişlik ve ağrı oldu. )) Kolumda ufak da olsa ödem oldu artık hemşirenin güzelliği mi yoksa aşının mı bilmiyprım ama 3 gün üstüne yatamadkm ve kolum zorlandı. Ama trajik bir durum değil. Ben aile hekimine yaptırdım. 1 ay sonra ikinci doz için gün verdiler ve de bir aşı kartı verdiler.
Ayse_3434 Ecea18 evet 2 doz vuruldum sonra ki aşılarıda Allah nasip ederse bebeğim doğduğunda bebeğime vurulacak
_edakrsu22 Ben 17 haftalıkken vuruldum ilk dozda kolum çok ağrıdı 2 hafta üstüne yatamadim diyebilirim 2 ci dozda 2 gün agridi sonra geçti
Ayse_3434 ballibocek kişiden kişiye deeğişiyor etki benim öyle olmadı evet aşı kartı veriyorlar gittiğinde yanında götürüyorsun
2Bebek1Anne Ecea18 haftamı bilmiyorum da kızımda 2 doz yaptırmıstım 3 yıl önce bu hamileliğimde de 1. Dozu vuruldum ve 3 gün üstüne yatamadım hızlı bi şekilde enjekte ettiğinden olcak sanırsam aşırı derecede kolum ağırdı ve şişti 1 haftada zonkladı 2. Doza gittiğimde gerek yok kızında vurulmuşsun dedi