Devran Yürüme taksi çağır direk doktora git düşğk tehlikesi çünki bende yaşadım 3 aylığım yeni bitti kanamalarım iğne kullandım 3 günde 1 ve progestan ilaç verdi :(
Srpefkn Dün gece acile gittim kanda beta hcg ye baktılar sonuç 651.5 çıktı hiç bir işlem yapmadan 2 gün sonra gel tekrar hcg bakılacak değerin yükselirse ilaç vereceğiz deyip gönderdiler
Srpefkn deletedmom351 acile gittim sabah özele gittim kana bakıldı ilk gebelik tespiti için gittiğimde değerim 452,76 ydı gece bakılanda 651,5 çıktı 2 gün sonra tekrar bakılması lazım yükselmilse ilaç yada iğne yapılır dendi o şekil gönderdiler.
Srpefkn Sabah sabah özele gittim çok küçük olduğundan keseyi göremeyeceklerini söylediler şuan kanamam devam ediyor düşük yapıyor olabilirmiyim bu nasıl bir şey küçük diye hiç bir müdahale de bulunmadılar 2 güne düşmüş olursa 2 gün çok geç bir süre canım çok sıkıldı
Srpefkn Kanama başladığı an gittim gece 3 de hastanedeydim sabah özele gittim bir şey yapmadan gönderdiler 2 gün sonra tekrar kana bakılacak dendi