nur_ilk Ysmn17 benim en son 2 aylıkken bakılmış ve son 3 gündür acayip kaşınıyorum artık kasinmaktan vücudumu yaraya döndürdüm acil bakar mı acaba 10 ekimde kontrolüm var beklemek zararlı mı olur acaba çünkü randevu alamıyorum diğer türlü ozellere de girilmiyor cidden
Tznn nur_ilk bence aile hekimine gidebilirsiniz ben ilk oradan baktırdım daha önceden rahatsızlığım olunca . Kaşınmam var karaciğer değerlerine baktırmak istiyorum deyince bakıyor
Alparslann Ysmn17 hiç korkmaaa benim ast 90 falan alt 120 falandı benim birde tiroid çıktı ona ilaç verdiler karaciğer için yağlı şeylerden uzak durdum geçti şükür sende korkma
elif8selim Benimde karaciğer emzimlerim yüksekmiş kadın doğum doktoru söyledi dahiliyeye gözükmemi neden yükseldiğine bakılmasını istedi ama 8 haftalığım daha bir sıkıntı yaratır mı bilgisi olan var mı alt 105 ast 49 çıkmış
Ysmn17 elif8selim özele gittim ben direkt canım gastroentroloji bölümüne devlete gidersen önce dahiliye görmesi gerekiyormuş takip ederler seni önemli bir şey acil olarak takipte olmalısın ama korkma ilaçları varmış çok geçmiş olsun canım 🙏
nur_ilk Ysmn17 gittim özel de devlette bebeğe bakmadan test yapmadan 2 serum yapacaz dediler bende çıktım test yapmadan bebeğe bakmadan direk serumla ilaç veriyorlar üstelik parol ve bi tür antibiyotik ne alaka kaşıntıyla parolun antibiyoyigin
nur_ilk Ysmn17 yarın sabah sağlık ocağından ast ve alt testlerini isteyeceğim özelduzgun Bi hastane bulup oraya devam edeceğim pazartesi de kendi doktorumda kontrolüm var zaten inşallah yüksek çıkmaz da sadece evham yapiyorumdur
Cagla-polat1 Kızlar bende covid sonra kaşıntı olmaya başladı da her dakika her dakika değil ama gün içerisinde çok kaşınıyorum amaa karaciğer enzimleri belirtisi mi