Annesininportakali53 SahrasMom311216 sjsjsj😂 valla çevremden ziyade ilk gebeligim olduğu için bende böyle birseyi saklamak istiyorum hem evime bebiş görmeye gelenlere veririm diye düşündüm
Annesininportakali53 Leyla-ay-3023 a bilmiyorum aslında hediye olarak tespih vs. Olması hoşuma gidiyor ama o tarz genelde 40 i uçunca yapıldığı için böyle düşündüm ama dediğiniz gibi heryerde görüyorum sıradanlaştı
1erkekkannesiiii Annesininportakali53 hicbisey 😂 lohusa şerbeti yapar ikram ederim diye düşünüyorum zaten herkesten uzağım gelecek kişim de yok. Olsaydı belki çikolata yaptırırdım ya da lokum
Sellmaseellma Ben böyle birşey düşünüyorum hastane odasında durucak her gelen bir adet alıcak beyaz saksı olanların fiyatı 18 tl imiş 5.50 olan daha uygun ama ona da güvenemedim baskı etiket dahil 5.50 diyor
Fatma0090 Annesininportakali53 onu hiç sormadım csnım bn 25 adet verdim ama 15 adet faln da yapar bnce
HuriyeG   @pelinden.orguler (instagram) toplu alımda indirim var
MickyMouse Makrome anahtarlık yapıyorum bu aya özel kampanyamiz var. İstediğiniz renk ve modelde yapabilirim. İletişim için dm’den ulaşabilirsiniz 🥰🥰