Iremalya2 Merhaba kızlar bugün kontrole gittik bebeğim cinsiyetini yine göstermedi doktor ayaklarını poposuna altına sokmuş dedi genelde saklayanlar kız Mı oluyor erkek mi? 17. Haftadayım bu arada
Bebisinizz Iremalya2 bizde 18 haftalığız 13.haftada özele gittim göstermedi sakladı bu ayın başında da devlete gittim yine göstermedi bacak bacak üstüne atmış göstermiyor dedi ben kız hissediyorum ekimin ilk haftasına randevu aldım bakalım inşallah gösterir o zamana kadar 19 haftalık oluyoruz 🙈🐣
EmineDefneGokce Iremalya2 benim 2 kızımda 12. Haftada belli oldu 🥰 bilemedim kendini gösteren de var nazlılar da var 🥰
AngelKalkan Iremalya2 benimde kendini göstermiyordu bugün kız olduğunu söylediler 20 Hafta da öğrendim . Erkek bebekler daha çabuk belli oluyor
Deletedmom_85 Bıcırık yeğenim de göstermedi kendini. Hep bacakları kapalıydı baya uğraştı kardeşim öğrenmek için. Meğer kızmış 💜
minikpankekim Ay bende ikili testte gittigimde benimde öle saklamisti kendini ama doktor kesin olmamakla beraber erkek dedi🙈