Esragoren Kızlar ilk hamileliğim ve 33+6 günlüğüz bugün özür dileyerek söylüyorum lavaboya girdiğimde iç camasirima 5,6 damlalik bı sıvı vardı ne olduğunu anlamadım sizce nedir bu yaşayan var mı 🥺
PapatiA Esragoren ben onu yaşadım ama hergın böyle geldi meraklanıp gittik su normal miş gelende akıntıymış
gkbyza Esragoren ben de 35 haftalığım dün gece 1 saat adet ağrısı çektim dayanılmayacak gibi değildi ama beni uykumdan uyandırdı. Ondan saatler önce de sola doğru yatıyordum küt diye bir ses geldi karnımda, kalktığımda çamaşırım ıslanmıştı 1 yemek kaşığı su dökmüş gibi kokladım kokusuzdu akıntı değil belli yani akıntı yoğun kıvamlı oluyor ve artık akıntı gelmiyor ıslaklık geliyor. Bugün daha az ıslanmıştı idrar mı değil mi emin olamadım birkaç gün takipteyim olmadı cuma acile gidicem bebek hareketleri azaldı tabi ama hissediyorum normal. Kasılmalarım var eğer yaşadığım şey kasılmaysa tabiii top gibi oluyor semsert bi kafası bi poposu ilk gebeliigmm olduğu için ayırt edemiyorum çoğu şeyi..
Esragoren PapatiA anladım cnm su an bıkini bölgemde kasıklarımda bacaklarımda ağrı var erken doğum değildir inslah 🥺
mavininhertonuu Sancı varsa bi doktora sor istersen, benim haftam çok erken 27 haftalığız ve benimde 3 gündür arada öyle su geliyor bugün acile gidicem artık çünkü geçer sandım geçmedi suyu iyiyse de bilmiş olurum bişey kaybetmem, ihmale gelmiyor bu su olayı
Esragoren mavininhertonuu 5 gün önce doktor suyu falan iyi dedi nst ye girdim sancın yok dedi hastaneye 5 gün sonra falan giderim heralde şimdi gitme gibi bı imkanım yok maalesef
Azra41 Esragoren idrar kaçırmada olabilir kuzum kötüyü çekme hemen sancın falan var mi ? Varsa dklarini tut 15 dk da birse acile git istersen kuzum
Cansuufyucee gkbyza küt sesi geldiyde su patlamış olabilir çokta bekleme bence üstten patladiysa az az geliyordur