Hilal_33 17 günlük lohusayım maalesef ki sancım oldu sancı derken ağrım oldu safra kesemde taş varmış kum amaliyat olmam lazımmış çözümü yokmuş ama bebeğim 3 aylık olduktan sonra amaliyat olacağım sizce amaliyatı nasıl çoook korkuyorum 😔😔😔
Yarenn92 Hilal_33 bende de var taşlar karaciğer değerlerim yükseltti doktor şu an ameliyat yapamayız doğumdan sonra dedi şu an ilaç kullanıyorum
Aysenurozs Hilal_33 kapalı yapılıyor ameliyat korkmanıza gerek yok. Genel anestezi yapılacak zaten ağrı kesici de yapılıyor ameliyat sonrası da yapılıyor. Şuan çektiğiniz ağrıdansa ameliyat olursanız çok rahat edersiniz
dnyavnz33 Hilal_33 doğumdan 7 ay sonra ameliyat oldum 1 saat sürdü çok korkmuştum ameliyat sonrası gerçekten yorgun hissediyordum ama 2. Gün evdeydim 3 gün çok rahattım . Ameliyat olmadıkça riskli
Semilk05 Hilal_33 annem aynı ameliyatı geçirdi korkulacak bir ameliyat değil zaten 3-4 tane delik açarak yapıyorlar kesmiyorlar tamamen. Size 1-2 hafta bakacak biri varsa o sancıları cekmektense hemen gün alın olun derim cunku annem çok kötü sancılar cekiyordy zamanla daha da artıyordu ameliyat oldu ve kurtuldu
Hilal_33 Yarenn92 aşırı ağrım oluyor ara ara benim bebeğim daha yeni olduğu için doktor ¾ ay içinde olman lazım dedi
Yarenn92 Hilal_33 anladım canım çok geçmiş olsun benim ağrım hiç olmadı sadece karaciğeri zorluyormuş şimdilik ilaçla idare ediyorum doğumdan sonra benimde olmam gerekiyor
Hilal_33 Aysenurozs evet olacağım dayanamıyorum çünkü ama bebeğim 17 günlük çok küçük 3 ay sonra olman lazım dedi doktor
Hilal_33 Aysenurozs geceden beri aynı şekilde ölüyorum 😔ağrıdan 1 defa DEĞİL sabaha kadar 4 kere giriyor gece 2 de gittim 6 da eve geldim lohusayım sizce birşey olurmu amaliyat olsam 23 günlük oldum bebeğime mama veririm 2 /3 gün annemler de var zaten
Hilal_33 dnyavnz33 nasıldı amaliyat sonrası uyandığında kötümüydü en çok amaliyat sonrası korkuyorum ayıktığım zaman
Hilal_33 Semilk05 canım bende erkenden olmak isterim ama bebeğim çok küçük 17 günlük doktor biraz bekle dedi ¾ ay sonra yapalım fazla bekleme ne kadar beklersen o kadar zor olur dedi
dnyavnz33 Hilal_33 yok kuzum sezeryan olmuş biri olarak söylüyorum ilk birkaç saat biraz yorgun hissettim oda benim saframın normalden çok çok büyük olması yüzündendi sonrası gayet normaldi bebeğimi de taşıdım kurtuldum kaldıkça sancı yapıyordu
Hilal_33 Yarenn92 ay inşallah güzel geçer amaliyat çok korkuyorum yA doğumdan da korktum aslında çok da güzel geçti şükür hiç korktuğun kadar değilmiş sezeryan oldum
Yarenn92 Hilal_33 bende korkuyorum ya doğumdan daha vaktim var ama şimdiden korkular başladı hayırlısıyla oda geçicek inşallah
Hilal_33 Yarenn92 sana birşey diyim mi canım benim asla korkma cidden bak güven bana kesinlikle korkma diceksin ki oh be bu kadarmı diceksin şAşıracaksın çünkü ben doğuma giderken bile ağladım gece 3 de aldılar doğuma gitmek istemiyorum daha hazır değilim dedim sancım çıkmış ama
Yarenn92 Hilal_33 doğrudur canım nekadar korksamda bebeğim için herşeye değer onu sağlıkla kucağıma alayım gerisi önemli değil pek ☺️
Aysenurozs Hilal_33 zor bir durum Allah yardımcınız olsun inşallah. Doktora sormanız gerekiyor gidip bir görüşün