Sedaaa95 bizimde ekimde 37 yi bekliyor doktorumuz 20/25 ekim civarı gözüküyor doğum 🤰🏻 Hastane çantasını en minimal düzeyde kendime göre hazırladım. Bi günlük çocuğa emzik- biberon verecekmiş gibi onları bile koyanları gördükten sonra kendi kafama göre mantıklı olan şeyleri koydum. Kendime kıyafet, emzirme atleti, iç çamaşırları, eşime kıyafet, bebişe yedekli kıyafet, bez, ıslak mendil, sezaryen olacağı için duş aldırırlarsa diye minik banyo ihtiyaçları koydum sadece. Göğüs pompası, göğüs kremi, göğüs kalkanı, emzik, biberon, pişik kremi, lohusa pedi, mama vs koyanları görüyorum ama hiçbir hastane bir günlük bebeğe ne emzik ne biberon zaten kullandırtmıyor. Mama deseniz hastane de var ihtiyaç halinde şırıngayla ağzına veriyorlar. İki günlük bebe hemen altını doldurmaya başlamadığı için pişik kremini eve geçince de ihtiyaç halinde kullanılabilir. Ped deseniz aynı şekilde hastane yeterince veriyor size. Su ısıtıcısını görünce yazmak istedim 🤭 Yani herkesin kendi kararı tabi ama hastanenizle konuşup ona göre evi hastaneye taşımadan rahatça hazırlık yapabilirsiniz ❤️