ogrencianne35 Aselnisa_16 siz nerde yasiyorsunuz cok post açtınız ya hastane ile ilgili merak ettim yani kestel i sordunuz önce kestel deyseniz zor olmaz Mı orya gidip gelmek
aymus Aselnisa_16 Merhaba ben 25. Haftaya kadar uludağa gittim sonrasında şehir hastanesine geçtim Gittiğim sürede bi sıkıntı yaşamadım sadece hep asistanların olması bi süre sonra rahatsız etti birşey sorduğumda herkes farklı bişey söyleyebiliyordu :) tek rahatlığı randevu sorunu olmuyor muayeneden çıkıp doktorun istediği tarihe randevu yazdırabiliyorsunuz
Aselnisa_16 ogrencianne35 aslında yıldırımda oturuyorum kestel bana daha yakın ama oraya randevu bulamadım üniversite de bi tanıdığım var evet biraz mesafe açısından zor olacak ama başkada randevu bulamadım açıkcası..Yüksek ihtisas da çok beğenilen bi doktor varmış eğer ona randevu bulabilirsem oraya geçiş yapcam ama şuanlık Uludağ..
ogrencianne35 Aselnisa_16 o konuda pek bilgim yok ben tahliller için bi iki kere gittim eşim sabah 6 da gidip sıraya girdi de sıra aldı bana
Damla1995 Bursa sehir hastahanesi icin cok guzel diyorlarr mesefa sorunu ve takipli hasta olmasaydim ikinci dusuncem kesinlikle orasi olurdu artk benden gecti 35 haftaligim ve takpli hastayim. orayada bi gorun istersen haftan vs gecmediyse.
Aselnisa_16 Damla1995 Uludağ üniversitesi bile uzakken şehir hastanesi çok çok uzak kalıyor canım bide bir kızım daha var onunla gidip gelmek çok zor.