Cans50 Mıne,duru,nilüfer,bensu,ecem,seren bunlar da benim prensesime düşündüklerim.Bakalım sonuç ne olacak
Minnak_annesi Kadeerr bizde amine koycaz ve ikinci isim arayışındayız.eşim yanına ebrar istiyor bende duru istiyorum bakalım ikna edebilir miyim ☺️
Kadeerr Minnak_annesi kimileri beğenmiyor mesela bizde kendimize göre bi isim koyarız dedi geçen görümcem öldürcektim az kalsın sırf bana inat amine ismini kullanmazlar diye acaba tek isim mi olsa diyorum bazen
Minnak_annesi Kadeerr aynen kimileri beğenmiyor demode falan diyorlar yaşlı ismi diyorlar kaynanamın adı Emin’e amineye emine derlermiş daha bir sürü bahane.bana da senin gibi dediler ikinci ismi deriz diye.bende senin gibi düşüncelerdeyim tek isim mi koysak diye
Kadeerr Minnak_annesi bulamıyorum zaten isim sana gene iyi ikinci ismi söyleriz demişler bana kendimize göre uygun bi isim koyarız diyor sen kimsin ya 😂
Buse01 huemsa ne antin kuntin isimler soylemisler ya 😂😂 hic sevmedigim sey iki harfli uc harli çan cin con koyun daha iyi yani mal mal isimler turedi artik... Zeynep Meryem Elif bu tarz isimler daha guzel ...
Eymenikoo Kızım olsaydı Nehir ya da Derin ismini düşünyordum..Bir de Defne ismi de çok güzel.. Alya , Almila , Liya , Mila , Mira bu tarz isimlerden gına geldi artık 🙂
Nnzhktt Nurr_1 aaa bende nevra koymayı düşünüyorum ama.herkes yorumsuz kaliyo isme ilk defa duyduk diyolar çok mutlu oldum senden duyunca 🤗 anlamı güzel ama isim sana neyi çağrıştırıyo nevra isimde bi kız nasıl bi kişilikte olur sence 😂 ben çok ınanıyorum isimlerin kişiliği etkilediğine de
Nurr_1 Nnzhktt valla Nevra ismi çok hoşuma gidiyor kulağa hoş gelen bir isim canım Ben koyamadım sen koy 😂😂😂 İsmin etkilemesi konusunda bişey diyemeyeceğim açıkcası daha önce görmedim duymadım Nevra ismini ama anlamı kötü değil bakmıssındır🤗